Sarah Jessica Parker: Οι σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της- Δες πόσο έχουν μεγαλώσει (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sarah Jessica Parker: Οι σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της- Δες πόσο έχουν μεγαλώσει (photos)

Tα παιδιά της Sarah Jessica Parker μεγάλωσαν πολύ και η ηθοποιός κοινοποίησε μερικές σπάνιες φωτογραφίες τους.

Η Sarah Jessica Parker το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών και γυρισμάτων για την επιστροφή του Sex and The City. Στο μεσοδιάστημα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά και τα τρία της παιδιά.

Η ηθοποιός σπάνια μοιράζεται οικογενειακές στιγμές ή φωτογραφίες των παιδιών της, όμως η έναρξη της νέας σχολικής χρονιά στάθηκε αφορμή για να ανεβάσει μια φωτογραφία με τα παιδιά της μετά από πολύ καιρό.

Οι σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/9/21) η πρωταγωνίστρια του Sex and The City ανέβασε στο Instagram account της ένα post το οποίο περιλάμβανε φωτογραφίες των τριών παιδιών της τα οποία πολύ σπάνια δείχνει στα social media.

H Sarah και ο Matthew Broderick έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τον 18χρονο James και τις 12χρονες δίδυμες Tabitha και Marion. Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και η SJP ανέβασε τρεις φωτογραφίες των παιδιών της κατά την επιστροφή τους στα θρανία.

james broderick

«Σε διάστημα 7 ημερών, ο ένας περνά το κατώφλι για το πρώτο έτος του κολλεγίου του. Τα άλλα 2 ξεκινούν την 7η τάξη. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο. Και πολύ λιγότερο. Το ξέρουν όλοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα αυτά που τους περιμένουν. Η αγάπη. Η αγάπη. Η αγάπη. X, SJ», γράφει η ηθοποιός στο caption του post.



Τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ

Μπορεί η Sarah Jessica Parker να μην έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της, όμως είναι πολύ εύκολο να δεις πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει. Στις φωτογραφίες ο James απαθανατίζεται να μπαίνει στο κολλέγιο, ενώ οι δίδυμες κόρες της να φεύγουν με τις τσάντες τους από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Η τελευταία φορά που η Sarah Jessica Parker ανέβασε οικογενειακές φωτογραφίες ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, σχεδόν πριν από έναν χρόνο, στους εορτασμούς για τα 18α γενέθλια του James.


https://www.instagram.com/p/CG42YrLFXrU

Δες τις νέες φωτογραφίες των παιδιών στη gallery παρακάτω.