Τηλεθέαση: Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Γη της ελιάς και Σασμός (ξανά) οι μεγάλοι νικητές!

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Γη της ελιάς και Σασμός (ξανά) οι μεγάλοι νικητές!

Το «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Γη της ελιάς στο Mega και ο Σασμός στον Alpha, κλείνουν την εβδομάδα με πρωτιές στην τηλεθέαση.

Όπως ξεκίνησε η εβδομάδα στους πίνακες τηλεθέασης, έτσι και τελειώνει με τρία μέχρι στιγμής προγράμματα να συγκεντρώνουν την αγάπη του κοινού. Φυσικά και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα με αρκετά προγράμματα να μην έχουν κάνει ακόμη τις πρεμιέρες τους.

Σε αυτό που πια ονομάζουμε ως πολύ πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, δηλαδή οι εκπομπές που ξεκινούν από τις 8.00 το πρωί, η Ελεονώρα έκανε την διαφορά φτάνοντας μέχρι το 21% με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σημειώνει μέχρι 18,2%. Και οι δύο εκπομπές έχουν ωστόσο μεγάλες διακυμάνσεις ανά μισάωρο.

Η Δανάη Μπάρκα δείχνει από την αρχή της εβδομάδας ότι έχει μια δυναμική, μεταξύ 11.00 με 13.00 με τα νούμερα να κυμαίνονται από 15,2% μέχρι και 18%.

sasmos orfeas tiletheasi pempti

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

Βεντέτες στη βραδινή τηλεθέαση

Στην βραδινή ζώνη η μυθοπλασία επικρατεί κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο!

Ο Σασμός είχε μια σταθερή πορεία από 30,8% και έφτασε μέχρι το 37.% με την Γη της ελιάς να χτυπά μέχρι 29%. 'Όλα θα κριθούν φυσικά την επόμενη εβδομάδα που μπαίνει στον ανταγωνισμό το GNTM που έχει μια μεγάλη δυναμική. Kαι τα τρία προγράμματα θα ξεκινούν άλλωστε ταυτόχρονα στις 21.00 το βράδυ!

alex pappas bachelor tiletheasi pempti

The Bachelor: Το ταξίδι στην Τζιά έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει

Τα ριάλιτι δεν κάνουν ακόμα χαμό στην τηλεθέαση

Στην πιο late night ζώνη το Top chef συνεχίζει τις μονοψήφιες πτήσεις μεταξύ 4,9 και 8,6% προβληματίζοντας τα στελέχη του ΣΚΑΙ, ενώ ο Αλέξης Παππάς ως Bachelor με πολύ κόπο έφτασε μέχρι και το 14,5% . Φαίνεται πως φέτος δεν είναι η χρονιά των reality!