Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

O…μπρουτάλ κρητικός χαρακτήρας που εκπέμπουν στon Σασμό, έχει φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τον Δημήτρη Λάλο και τον Τάσο Νούσια!

Οι δυο γοητευτικοί ηθοποιοί του «Σασμός» στον Alpha, o Tάσος Νούσιας που υποδύεται τον Στεφανή και ο Δημήτρης Λάλος που έχει τον ρόλο του Μαθιού, πρωταγωνιστούν εκτός από την σειρά και στην προτίμηση του γυναικείου πληθυσμού στα σχόλια των social media.

Είναι και οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και με περγαμηνές στο θέατρο και την τηλεόραση. Και άθελά τους τις τελευταίες ημέρες, ο…μπρουτάλ κρητικός χαρακτήρας που εκπέμπουν στην σειρά, τους έχει φέρει στο επίκεντρο της προσοχής. Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα από τα σχόλια που τους κάνουν.

SASMOS DIMITRIS LALOS 12


‘Εχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στην Νυρεμβέργη. Ο Δημήτρης Λάλος που εκτός από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης, είναι ο κατάλληλος φυσιογνωμικά για να κάνει τον κρητικό…

Δείτε τον στην backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα:


https://www.instagram.com/p/CR3q26BrpRj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο παλιός είναι αλλιώς. Ο Τάσος Νούσιας έχει… κρητική κληρονομιά από την εποχή που έπαιξε πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στο «Νησί».

Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει Σασμός; Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη που θα μας απασχολήσει πολύ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.




Και παραμένει το ίδιο γοητευτικός όπως και τότε.


https://www.instagram.com/p/Bq1718inCW6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Και μπορεί να σφάζονται για χάρη τους στο twitter, αλλά στην σειρά, σύντομα θα τους δούμε να φτάνουν στα άκρα και μεταξύ τους.

Παρόλο που είναι ξαδέλφια, από κάποιες αντιδράσεις και βλέμματα έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής, πως τουλάχιστον από την πλευρά του Μαθιού υπάρχει μια αντιπάθεια για να μην πούμε ζήλεια. Για τα μάτια της Βασιλικής φυσικά. Το μέχρι που είναι ικανός να φτάσει, θα το δούμε σύντομα.



#STAYTUNED