Η Jennifer Love Hewitt έγινε μαμά για τρίτη φορά (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Love Hewitt έγινε μαμά για τρίτη φορά (photo)

Η φωτογραφία που ανέβασε η Jennifer Love Hewitt λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Ήταν 18 Μαΐου 2021 όταν η Jennifer Love Hewitt ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της στο Instagram account της πως είναι έγκυος για τρίτη φορά. Την Πέμπτη (9/9/21) η Jennifer Love Hewitt και ο σύζυγός της Brian Hallisay καλωσόρισαν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, ένα αγόρι, τον Aidan James Hallisay.

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και οι φανς της ανυπομονούν για την πρώτη της φωτογραφία με τον μικρούλη Aidan. Η Jennifer ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου της με μια ασυνήθιστη φωτογραφία, αφού σε αυτή δεν φαινόταν το μωράκι ή κάποιο μέρος του σώματος, αλλά η κοιλίτσα της.

Έγκυος για τρίτη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pic)

Η φωτογραφία που ανέβασε η Jennifer Love Hewitt λίγο μετά τη γέννα

Η φωτογραφία που ανέβασε η Jennifer Love Hewitt το απόγευμα της Πέμπτης έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, έτσι όπως τη ζωγράφισαν τα δύο παιδιά της.

«Λοιπόν, έτσι με έστειλαν τα παιδιά μου στο νοσοκομείο. Η κοιλιά μου ήταν πολύ μεγάλη. “Λέγεται ότι οι γυναίκες αφήνουν το σώμα τους στον τοκετό, ταξιδεύουν στα αστέρια για να συλλέξουν τις ψυχές των μωρών τους και επιστρέφουν μαζί σε αυτόν τον κόσμο”. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου να πάω να σε παραλάβω Aidan James. Τώρα πίσω στις αγκαλιές και την ξεκούραση», έγραψε στο caption της η Jennifer.


https://www.instagram.com/p/CTm3P2hJlWc

Η παρατήρηση που έκαναν οι fans της μόλις διάβασαν το όνομα του γιου της

Η Jennifer Love Hewitt στη φωτογραφία που ανέβασε μετά τη γέννηση του γιου της, ανέφερε και το όνομα αυτού.

Και δεν χρειάστηκαν πολλά λεπτά μέχρι οι fans της να κάνουν τη σύνδεση και να ανακαλύψουν αυτό που πραγματικά συνέβη. Το πρώτο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της, της έδωσε συγχαρητήρια και ευχές για τη γέννηση του μωρού της κι έκανε την πιο εύστοχη παρατήρηση.



Η ηθοποιός ονόμασε τον γιο της Aidan, ακριβώς όπως έλεγαν το πρώτο της παιδί στην ταινία Ghost Whisperer.

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο στο οποίο αναφερόταν αυτή η «σύμπτωση».

Η γνωριμία με τον Brian και η δημιουργία οικογένειας

Η Jennifer Love Hewitt και ο Brian Hallisey γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «The Client List» και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2013. Ο Aidan είναι το τρίτο τους παιδάκι, καθώς έχουν ακόμη δύο, την Autumn James (7 ετών) και τον Atticus James (6 ετών).

jenniferlovehewitt

Τον Μάιο που πέρασε η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ειδικά μέσα στη διάρκεια της πανδημίας.