Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ύποπτος για διπλό φόνο και η αντίδραση της Ιουλίας

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ύποπτος για διπλό φόνο και η αντίδραση της Ιουλίας

SPOILER ALERT! Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη «Γης της Ελιάς». Βεντέτες, έρωτες, δολοφονίες και παλιά αισθήματα που είχαν ατονίσει.... φουντώνουν ξανά! 

Βράδυα φθινοπώρου στο σπίτι, αγκαλιά με την λεπτή κουρερτούλα στον καναπέ, ζεστό αρωματικό τσάι και μια ολόκληρη πόλη ανάστατη, να ερωτεύεται, να τσακώνεται, να πλέκει ίντριγκες, να στήνει ακόμα και δολοφονίες. Η Γη της Ελιάς είναι η νέα ένοχη τηλεοπτική μας απόλαυση και τώρα που η ιστορία εξελίσσεται ανυπομονούμε να δούμε πού το πάει το σενάριο...

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν (αλλά βέβαια κανείς δεν την πίστεψε. Ούτε ο Στάθης! Κι εδώ που τα λέμε ούτε η Ιουλία).

gi tis elias tsakomoi vendeta

Η Χάιδω θέλει οπωσδήποτε να κάνει τον γιο της, τον Φίλιππο, φονιά για να ξεπλύνει το αίμα της παλιάς βεντέτας που πιστεύει η ίδια ότι έχει ξυπνήσει στη Μάνη (μέχρι στιγμής μόνο η ίδια το πιστεύει αυτό) και τον πιέζει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση. Ο μικρός, όμως, αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου και την εκνευρίζει (πολύ!).

Ο Πότης αγοράζει ένα ποδήλατο στην Ευτυχία κι εκείνη, για να τον ευχαριστήσει, αναλαμβάνει να του μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα.

gi tis elias tsakomoi athina

Και βέβαια έχουμε και τον Κωνσταντίνο που φλερτάρει την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα (καθότι έχει στο σπίτι τον εραστή της, τον οποίο έχει συστήσει σε όλους ως γιο της. Αυτό το πιστεύουν όλοι, εκτός από την ξαδέρφη της που... δεν της βγαίνει η πρόσθεση για να έχει η Αθηνά τόσο μεγάλο παιδί).

Τηλεθέαση: Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Γη της ελιάς και Σασμός (ξανά) οι μεγάλοι νικητές!



Χορεύουν ολοι στον ρυθμό της Μυρτάλης τώρα

Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης. Η Μυρτάλη δίνει περιγραφή στην αστυνομία με σκοπό να φτιαχτεί το σκίτσο του ανθρώπου που την καταδίωκε ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες. Την ίδια ώρα η αγωγή ακύρωσης της διαθήκης φτάνει στα χέρια της Αθηνάς και του Ισίδωρου.

Ο δε Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως προσέλαβε την Μαργαρίτα στον ελαιώνα κι εκείνη... γίνεται έξαλλη! Αρνείται να δεχτεί την πρόσληψη της Μαργαρίτας στον ελαιώνα, αλλά ο Ισίδωρος δεν της αφήνει κανένα περιθώριο. Έχει κερδίσει την πρώτη του μάχη.

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)

gi tis elias tsakomoi stathis

Θα μπλέξει άσχημα ο Στάθης

Δεν πρόκειται να ηρεμήσει ο Στάθης σε αυτό το σίριαλ! Ο αστυνόμος τον καλεί και πάλι στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς υπάρχει μάρτυρας που τον είδε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Στεφανέας. Κι ενώ βρίσκεται μπλεγμένος σε αυτή την κατάσταση, έχει να αντιμετωπίσει και εκρηκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι καθώς η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την δυσαρέσκειά της για την συγκατοίκηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη.

Κάπως έτσι οι καυγάδες Στάθη και Αρετής συνεχίζονται. Και... μάντεψε τι θα επακολουθήσει: Η Ιουλία και ο Στάθης κανονίζουν να συναντηθούν για να μιλήσουν μετά από 25 χρόνια!

Χαμός στη Μάνη πάλι!