H Σίσσυ Χρηστίδου μας υποδέχτηκε με χαμόγελα στην πρεμιέρα της στο εντυπωσιακό πλατό της στο Mega

Κατερίνα Μπούσιου
H Σίσσυ Χρηστίδου μας υποδέχτηκε με χαμόγελα στην πρεμιέρα της στο εντυπωσιακό πλατό της στο Mega

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το ντεμπούτο της με το “Χαμογέλα και πάλι” ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι και τους νέους της συνεργάτες. 

Με το ίδιο συναίσθημα όπως όταν γυρνάμε από τις διακοπές μας και ξαναβλέπουμε τους φίλους τους παλιούς τους αγαπημένους υποδεχτήκαμε την Σίσσυ Χρηστίδου. Η ίδια με βήματα σταθερά και λίγο αγχωμένη αρχικά, μπήκε στο νέο μεγάλο της πλατό στις αποχρώσεις του ροζ, μαζί με όλη της την ομάδα.


https://www.instagram.com/p/CTq_rFQjPi3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στο νέο μας σπίτι και σας υποδεχόμαστε ζεστά, όπως μας υποδέχτηκαν και εδώ. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια για αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινά για εμάς» όπως δήλωσε. Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στους....παλιούς, καλωσορίζοντας τον μόνιμο συνεργάτη της και φίλο εδώ και χρόνια Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και φυσικά τον δικό μας Νίκο Συρίγο ο οποίος δήλωσε πως αυτή η υπέροχη παρέα ήταν και ο λόγος που τελικά είπε το “ναι” στην παρουσιάστρια για την συμμετοχή του στην εκπομπή.

xamogela nikos premiera

Στη Σίσσυ γιατί… (Γράφει ο Νίκος Συρίγος)

Η Σίσσυ και η παρέα της με την προσθήκη έκπληξη και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Τσόλκα, έδωσε το στίγμα της από την πρώτη κιόλας εκπομπή.

Αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της θεματολογίας όχι μόνο σε ειδήσεις του lifestyle, αλλά και σε θέματα πιο κοινωνικά, όπως με την περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και την δίκη που ξεκινά την Τετάρτη για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από ένα χρόνο.

SISSY PREMIERA MEGA

Στο κλείσιμο της πρεμιέρας, η αίσθηση που έμεινε στον τηλεθεατή είναι... εκείνο το ωραίο συναίσθημα της πρώτης συνάντησης με φίλους μετά τις διακοπές σου, όταν θέλεις να μοιραστείς όλα όσα έγιναν στο καλοκαίρι σου, και να μάθεις πώς πέρασαν το δικό τους. Και χαμογελάς ;)