Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσε στις κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσε στις κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Με μια φωτογραφία η Χριστίνα Μπόμπα σύστησε τις κόρες της στον κόσμο.

Ήταν 23 Ιουνίου όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram account του, ως μπαμπάς δίδυμων κοριτσιών. Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μόλις γεννήσει κι εκείνος ήταν ο πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος κοριτσομπαμπάς.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη δική της ανάρτηση με τις κόρες της μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας: «Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!».

Μέχρι και σήμερα το μόνο που δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν τα ονόματα που επέλεξαν να δώσουν στις κόρες τους.

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα 2 μήνες μετά τη γέννα - Το κόλπο για να μένουν ήσυχες

Το post της Χριστίνας Μπόμπα και η αποκάλυψη των ονομάτων

Η Χριστίνα Μπόμπα τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από περίπου τρεις μήνες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κούραση και η νύστα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, όμως η παρουσιάστρια και influencer αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στις κόρες της.

Το διάστημα αυτό είχες δει αρκετές φωτογραφίες (ή μάλλον στιγμιότυπα) με τα δίδυμα κοριτσάκια, όμως αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν τα ονόματά τους. Πριν από μερικά λεπτά η Χριστίνα ανέβασε μια φωτογραφία με τις μικρούλες, οι οποίες είναι μπρούμυτα στην κούνια και φορούν φορμάκια με τα ονόματά τους.


https://www.instagram.com/p/CTsD5ulIicc

«Αριάνα και Φιλίππα», αναγράφεται στα φορμάκια και στο caption της φωτογραφίας και τη συνοδεύει το hashtag #tanimanidakia.

Γιατί η Χριστίνα Μπόμπα βγάζει βόλτα τις κόρες της μία-μία;

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ανεβάσει αρκετές φορές φωτογραφία ή story στην οποία έχει μαζί τη στο μάρσιπο τη μία από τις δύο κόρες της και βγαίνουν βόλτα. Όπως ήταν λογικό αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί συμβαίνει αυτό, και η influencer έδωσε στην απάντησή της.

mpompa apantisi gia volta

«Επειδή πολλοί αναρωτιέστε, όταν είμαι μόνη και δεν μπορεί να με συνοδεύσει κάποιος, αφήνω τη μία στο σπίτι με τη γιαγιά και πάω την άλλη. Και κάθε μέρα τις πάω εναλλάξ. Εκτός αν είναι διαθέσιμος ο μπαμπάς μας και πάμε όλοι μαζί», έγραψε η Χριστίνα. Ωστόσο όταν της επεσήμαναν πως μπορεί να πάει και με τις δύο μαζί, εκείνη απάντησε:

«Βέβαια υπάρχει. Έχουμε διπλό καρότσι και διπλό μάρσιπο και θα τις παίρνω κι έτσι. Αλλά μ΄ αρέσει να περνάω χρόνο και μόνη μου με την καθεμία ξεχωριστά κάπου κάπου».