Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Kate Backinsale- Άγνωστη παραμένει η κατάστασή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Kate Backinsale- Άγνωστη παραμένει η κατάστασή της

Η Kate Beckinsale διακομίστηκε στο νοσοκομείο και τα νέα δεν είναι καλά.

Δύσκολες στιγμές περνάει η Kate Beckinsale, η οποία διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής (10/9). Η 48χρονη ηθοποιός του Underworld είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο του Los Angeles.

Τι συνέβη όμως στη διάσημη ηθοποιό και πώς είναι η υγεία της αυτή τη στιγμή;


https://www.instagram.com/p/CTku1PbBZHV

Το ατύχημα της Kate Beckinsale που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ η Kate έμενε στο The Signature του MGM Grand ενώ γύριζε την επερχόμενη ταινία της Prisoner’s Daughter όταν ένιωσε έναν οξύ κι έντονο πόνο στην πλάτη της. Δεν ήξερε τι έχει συμβεί οπότε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως εξακολουθεί να βρίσκεται στα επείγοντα και η κατάστασή της είναι ασαφής. Η 48χρονη ηθοποιός βρισκόταν στην πόλη για περίπου μια εβδομάδα για τα γυρίσματα της ταινίας.

Kate Beckinsale: «Δεν έχω δει την κόρη μου δύο χρόνια»

H Kate δεν έχει ανανεώσει τα social media της τις τελευταίες ώρες, ούτε έχει κυκλοφορήσει κάποιο νέο σχετικά με την πορεία της υγείας της.



Η συνάντηση με την κόρη της μετά από δύο χρόνια

Πρόσφατα η ηθοποιός συναντήθηκε και πάλι με την κόρη της Lily, με την οποία έμεναν χωριστά περίπου δύο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Kate μίλησε για το θέμα με την κόρη της στο Live με την Kelly και τον Ryan στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν έχω δει την κόρη μου εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας πολλών πραγμάτων», δήλωσε η ηθοποιός. «Επίσης, πήγα στον Καναδά για να δουλέψω και δεν μπόρεσε να με δει».

lily sheen 225769090 1176932899473234 7617342157378104212 n

Δήλωσε ότι η ίδια και η κόρη της διατηρούσαν επαφή μέσω των social media, αλλά ανυπομονούσε για την πρώτη φορά που θα την έβλεπε από κοντά μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η ιδέα του να μην βλέπεις το παιδί σου για δύο χρόνια είναι τρελή. Ευχαριστώ τον Θεό για το FaceTime και όλα αυτά», είπε η Kate και συνέχισε, «αλλά ανησυχούμε και οι δύο ότι θα μοιάζουμε τρομερά μεγαλύτερες όταν ξανασυναντηθούμε. Η κόρη μου είναι 22, αλλά έχει την εμφάνιση ενός οκτάχρονου», συμπλήρωσε.

Ποια Kate Beckinsale; Η 22χρονη κόρη της έχει τρελάνει το Instagram - Μοιάζει με μοντέλο

Η Kate και ο ηθοποιός Michael Sheen έχουν αποκτήσει μαζί την 22χρονη τώρα Lily, η οποία κατοικεί στη Νέα Υόρκη. Μετά από οκτώ χρόνια μαζί, η Kate και ο Michael αποφάσισαν να χωρίσουν το 2003.