Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η τρυφερή αφιέρωση στον Mad Clip και το ξεφάντωμα με τραγούδια του

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η τρυφερή αφιέρωση στον Mad Clip και το ξεφάντωμα με τραγούδια του

Πώς αποκάλεσε τον Mad Clip με την κολλητή της η Άννα Μαρία.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο Mad Clip, έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή, σε ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλιαγμένη που του κόστισε τη ζωή στα 34 χρόνια του.

Ο κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματός του και χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες και περισσότεροι από 12 ειδικοί της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν.

Θάνατος Mad Clip: Αντέδρασε η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου (video)

Μετά την είδηση του θανάτου του ράπερ, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στα social media τον 34χρονο που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Η αντίδραση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

Ο κόσμος περίμενε την αντίδραση της φημολογούμενης ως νέας αγαπημένης του Mad Clip.
Το τελευταίο διάστημα, είχαν υπάρξει φωτογραφίες που έδειχναν τον Mad Clip σε τρυφερές περιπτύξεις με την περσινή νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το μοντέλο και ο ράπερ δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους αλλά η Άννα Μαρία έκανε ένα story στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 που αφορούσε στον θάνατο του Mad Clip και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αρετή: Η αλήθεια για τη σχέση του Mad Clip με την πρώην κοπέλα του και οι δύσκολες ώρες

«RIP MAD CLIP, Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, να προσέχετε πολύ».

Η πρώτη έξοδος και η αφιέρωση:

Έχουν περάσει δέκα ημέρες από τον θάνατο του Mad Clip και η νικήτρια του GNTM έκανε μια έξοδο καταγεγραμμένη στα social media αλλά ακόμα κι εκεί δεν ξέχασε τον ράπερ.

Η Άννα Μαρία βρέθηκε σε νυχτερινό club μαζί με την έτερη παίκτρια του GNTM του 2019, Εμμανουέλα Μάινα και έκαναν μια τρυφερή αφιέρωση στον Mad Clip.



Πώς τον αποκάλεσαν τα δύο κορίτσια; Δες την gallery παρακάτω.