Το Greece’s Next Top Model 4 είχε πρεμιέρα και το Twitter δεν σταμάτησε να «ζητάει» την Καγιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Greece’s Next Top Model 4 είχε πρεμιέρα και το Twitter δεν σταμάτησε να «ζητάει» την Καγιά

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι πια στο GNTM και το Twitter τρελάθηκε.

Το Greece’s Next Top Model εμφανίστηκε πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς σου δέκτες πριν από 13 χρόνια. Δύο σεζόν παρακολουθήσαμε τις χρονιές 2008-2010 και μετά από ένα διάλειμμα 8 χρόνων, το 2018 επέστρεψε και πάλι εντελώς αλλαγμένο.

Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάρτιζαν τότε την κριτική επιτροπή. Φέτος και αφού ήδη προβλήθηκε μια χρονιά χωρίς την Ηλιάνα, από το δυναμικό του GNTM απουσιάζει και η Βίκυ Καγιά. Το Twitter έδωσε δυναμικά το παρών στην πρεμιέρα με το hashtag να είναι ένα.

GNTM: 6 παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς και όμως κάνουν ακόμη καριέρα στο modelling

Πρεμιέρα για το GNTM και το Twitter ζητάει απεγνωσμένα την Καγιά

Πρεμιέρα για το Greece’s Next Top Model είχαμε το βράδυ της Κυριακής (12/9) και το σκηνικό ήταν ένα. Καναπές, φίλοι, ποπ κορν και έτοιμοι για το πρώτο επεισόδιο του reality μοντέλων. Ήξερες πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πέρυσι και τις προηγούμενες χρονιές χωρίς τη Βίκυ και το Twitter το έδειξε αυτό με τα σχόλια του.

Το Greece’s Next Top Model με το hashtag του #gntmgr ήταν για πολύ ώρα πρώτο στα trends με παραπάνω από 16 χιλιάδες σχόλια, όμως δικό της hashtag είχε και η Βίκυ Καγιά, την οποία το Twitter αναζητούσε απεγνωσμένα.

Πλήθος σχολίων γράφτηκαν για την παρουσιάστρια και αν υπήρχε ένα τραγούδι που θα χαρακτήριζε την όλη κατάσταση, θα ήταν του Γιώργου Λεμπέση το «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».



Τα σχόλια του Twitter για την κοπέλα με τα τατουάζ και την αντίδραση της Καγιά

Τα σχόλια στο Twitter βέβαια δεν έμειναν μόνο στην απουσία της Βίκυς Καγιά, αλλά και στο πώς θα αντιδρούσε αν έβλεπε την κοπέλα με τα πολλά τατουάζ, η οποία πέρασε με τέσσερα «ναι» στο bootcamp.

Screen Shot 2021 09 12 at 23.10.18

Αν δεν παρακολούθησες το χθεσινό επεισόδιο, μην κάθεσαι μπες στη gallery παρακάτω και δες όλα τα tweets που αποθέωσαν τη Βίκυ Καγιά.