Καλή σχολική χρονιά! Οι celeb μαθητές φόρεσαν τις σάκες τους (photos)

Καλή σχολική χρονιά! Οι celeb μαθητές φόρεσαν τις σάκες τους (photos)

Τα παιδιά των celebrities ξεκίνησαν το σχολείο.

Η σημερινή Δευτέρα (13/9) δεν διαφέρει πολύ από τις άλλες, εκτός και αν είσαι μαθητής ή γονέας. Μπορεί στην τηλεόραση να συνεχίζονται οι τηλεοπτικές πρεμιέρες εκπομπών και σειρών που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, αρχίζει όμως και το σχολείο.

Οι celebrities γονείς ξεπροβόδισαν τα παιδάκια τους που φέτος έναν χρόνο μεγαλύτερα ξεκινούν σε νέα τάξη, και η αγάπη και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο Instagram τις πρωινές ώρες. Φωτογραφίες με σχολικά και τσάντες σου φέρνουν στη μνήμη τις δικές σου στιγμές, και ίσως κάπου στο βάθος να τις αναπολείς, έχοντας πλέον τόσες υποχρεώσεις να αντιμετωπίσεις.

Τα post των Ελληνίδων celebrities με τα παιδιά τους

Την αρχή έκανε πριν από μία ώρα περίπου η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με τις κόρες της, Έλενα και Χριστίνα, αγκαλιασμένες με τις τσάντες τους στην έξοδο του σπιτιού. Την πέμπτη τάξη ξεκινάει σήμερα η Έλενα, στο νηπιαγωγείο θα συναντήσει τους φίλους της η Χριστίνα και η δημοσιογράφος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.


https://www.instagram.com/p/CTv-VX6IpkV

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια και όλους τους δασκάλους! Καλή σχολική χρονιά και σε εσάς μανούλες! Να πάνε όλα καλά!», γράφει η Δέσποινα στο caption της φωτογραφίας της.

Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε επίσης με τους φανς της κάποιες φωτογραφίες του Αρίωνα και της Αέλιας που έφευγαν για το σχολείο, με το caption να αναφέρει: «Ας πάνε φέτος όλα καλά! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας, με υγεία και χαρά!».

Κατερίνα Παπουτσάκη και Βάσω Λασκαράκη έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις με τα παιδάκια τους και έστειλαν ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Ο Σέργιος στις Άγριες Μέλισσες το έσκασε από το σχολείο για κάτι πολύ σημαντικό

Ο μικρός Σέργιος από τις Άγριες Μέλισσες ξεκινάει επίσης στο σχολείο σήμερα όμως το έσκασε από την τάξη για να ανακοινώσει στους fans της σειράς κάτι αρκετά σημαντικό.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών και η ανακοίνωση αυτή ήταν κάτι που έπρεπε να γνωρίζεις σε περίπτωση που δεν το είχες δει και αναρωτιόσουν.

Δες το χαριτωμένο βίντεο του Σέργιου, πριν έρθει ο Λάμπρος και τον πάρει σηκωτό να γυρίσει στην τάξη.


https://www.instagram.com/p/CTwECdsKtlZ

Καλή σχολική χρονιά!