Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον Sam Asghari - Η προκλητική ανακοίνωση στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον Sam Asghari - Η προκλητική ανακοίνωση στο Instagram

Τελικά κανείς δεν είχε χακάρει το Instagram account του Sam!

Η 39χρονη Britney Spears, είναι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα για ακόμη μια φορά, αφού μόλις χθες ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο στέκεται δίπλα στον 27χρονο σύντροφό της και δείχνει στους followers της το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της.

Η Britney Spears δείχνει πανευτυχής για το επόμενο αυτό βήμα που κάνει με τον επί 5 σχεδόν χρόνια σύντροφό της, ενώ κάτω από τη δημοσίευση δηλώνει ότι δεν μπορεί να το πιστέψει!

Ο Sam Asghari από τη μεριά του ανέβασε μια φωτογραφία όπου φιλιέται με την καλή του, ενώ εκείνη επιδεικνύει με έναν… προκλητικό θα λέγαμε τρόπο, το δαχτυλίδι που της προσέφερε.


https://www.instagram.com/p/CTvOjVsMPJe

Στα… λευκά για τρίτη φορά

Η Britney Spears θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, αφού το 2004 παντρεύτηκε στο Las Vegas τον παιδικό της φίλο, Jason Alexander, με τον γάμο τους να μην έχει αίσιο τέλος! Οι δυο τους χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ, αφού ο γάμος τους έληξε μετά από μόλις… 55 ώρες!

Το ίδιο έτος, η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον χορευτή Kevin Federline, με τον γάμο τους να διαρκεί τρία χρόνια. Οι δυο τους απέκτησαν δύο γιους, τον Preston και τον Jayden, ενώ το διαζύγιό τους ήρθε το 2007.

britney paidia

Η σχέση της με τον Sam Asghari

Ο αγαπημένος της Britney Spears είναι personal trainer και ηθοποιός, ενώ κατάγεται από το Ιράν.

Η διάσημη pop star ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει η σχέση τους. Η Britney είχε δηλώσει σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι ή ίδια πήρε τηλέφωνο τον γοητευτικό γυμναστή και του ζήτησε να βγουν ραντεβού. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και full in love!

AP19204162927010

Κάπου εδώ να πούμε ότι κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το νεαρό να απάτησε την τότε κοπέλα του με την Britney Spears, πριν την χωρίσει οριστικά για τα μάτια της όμορφης τραγουδίστριας.

O Sam πρόδωσε τον αρραβώνα πριν αυτός γίνει

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε ήδη κυκλοφορήσει η είδηση για τον αρραβώνα, αφού από ένα λάθος ο Sam σχεδόν προδόθηκε μόνος του. Ο 27χρονος personal trainer έβγαλε μια φωτογραφία το δαχτυλίδι που θα έδινε στη Britney, το οποίο μέσα είχε χαραγμένη τη λέξη lioness, έτσι όπως συνηθίζει να την αποκαλεί.

Βέβαια ο σκοπός του δεν ήταν να αποκαλυφθεί έτσι ο αρραβώνας, οπότε έσπευσε να διαψεύσει οποιαδήποτε τέτοια φήμη, λέγοντας πως κάποιος χάκαρε το account του.

sam daxtylidi

Εν τέλει τίποτα τέτοιο δεν συνέβη και όλα έγιναν προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των fan του και να κάνει την έκπληξη όπως την ήθελε.