Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

 «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση σούπερ ηρωίδα. Η επιτυχία, οι ωραίες εκπομπές, γίνονται ομαδικά γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας»! Με αυτή την καλημέρα έκανε πρεμιέρα η Super Κατερίνα! 

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο παλιό της τηλεοπτικό της σπίτι και έκανε έναρξη στην πρώτη της εκπομπή στον Alpha συγκινημένη, χαρούμενη και με τις ευχές του πιο αγαπημένου της προσώπου.

Αναπολώντας την εποχή που ήταν στον Alpha στην ομάδα του «Δέστε τους», λέγοντας πως μέσα από αυτή την εκπομπή έγινε καλύτερη στην δουλειά της, η Κατερίνα Καινούργιου -μια από τις πιο μεγάλες μεταγραφές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν- είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές της.

Κατερίνα Καινούργιου: «Το καλοκαίρι πιέστηκα και δε μπόρεσα να ευχαριστηθώ την περσινή μου επιτυχία»


https://www.instagram.com/tv/CTwLuLhIle9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά έκανε μια αναφορά και για τον τίτλο της εκπομπής της «Super Κατερίνα» λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση σούπερ ηρωίδα. Η επιτυχία, οι ωραίες εκπομπές, γίνονται ομαδικά γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας»!

Η συνονόματη γιαγιά της, Κατερίνα, ήταν η πρώτη που τηλεφωνικά της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να έχει επιτυχία, με την παρουσιάστρια να συγκινείται αποκαλώντας την τον πιο αγαπημένο άνθρωπο της ζωής της.



Και πριν περάσει στα πρώτα της αποκλειστικά θέματα (ατού της από την περσινή σεζόν) καλωσόρισε στο πλατό τους συνεργάτες της, πρώτα τους…παλιούς δηλαδή τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και τους νεότερους, δηλαδή τον Χάρη Λεμπιδάκη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο μάλιστα γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα και το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα (photo)

Ο διάλογός τους ήταν απολαυστικός με τον Δημήτρη να λέει «Η Κατερίνα έμεινε αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ εγώ γέρασα» με την παρουσιάστρια να του απαντά με απίστευτο χιούμορ «Δεν πηγαίνεις μάλλον στον σωστό γιατρό!».

Καλή σεζόν είπαμε;