Κι όμως! Τα μαλλιά της Catherine Zeta Jones δεν είναι ίσια (photo)

Ιωάννα Τζανή
Κι όμως! Τα μαλλιά της Catherine Zeta Jones δεν είναι ίσια (photo)

H ηθοποιός ποζάρει με curly μαλλιά, ένα look το οποίο την κάνει να δείχνει πολύ νεότερη και αναδεικνύει την πιο sexy πλευρά της!

Η Catherine Zeta-Jones είναι μια τολμηρή γυναίκα που δε φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αφού γνωρίζει και η ίδια πως ό,τι και να κάνει, παραμένει μια από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες του Hollywood!

Η 51χρονη σταρ μάς έχει συνηθίσει στις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, αφού κατά καιρούς δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανατρεπτικές φωτογραφίες, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον των followers της αμείωτο.

Αυτή τη φορά, η Catherine Zeta-Jones εξέπληξε ευχάριστα το κοινό της με το hairstyle που μας παρουσίασε και το αποδεικνύουν περίτρανα τα σχόλια που συνοδεύουν το post!

H ηθοποιός ανήρτησε μια δημοσίευση με την ίδια να ποζάρει με curly μαλλιά, ένα look το οποίο την κάνει να δείχνει πολύ νεότερη και αναδεικνύει την πιο sexy πλευρά της!

Δε φαντάζεσαι τι κάνει η Catherine Zeta-Jones όταν μένει μόνη στο σπίτι της

Έτσι είναι τα φυσικά μαλλιά της Catherine Zeta-Jones

Είναι η πρώτη φορά που η Catherine Zeta-Jones «συστήνει» στους θαυμαστές της τα φυσικά της μαλλιά!

Η 51χρονη ηθοποιός πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας ένα χουχουλιάρικο μαύρο φούτερ και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Εσένα πώς σου φαίνεται;

https://www.instagram.com/p/CTnhazOLDS1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξετρέλανε τους followers της

Κάτω από τη φωτογραφία της, η Catherine Zeta-Jones ζήτησε από τους followers της να μοιραστούν μαζί της πώς είναι τα δικά τους μαλλιά σήμερα, γράφοντας συγκεκριμένα: «Λοιπόν, πώς είναι τα δικά σου μαλλιά σήμερα;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, με το που ανέβηκε το post, τα σχόλια έπεσαν βροχή! «Τα αγάπησα! Άγρια και ελεύθερα», «Φαίνεσαι τόσο νέα με αυτά τα μαλλιά!» , «Οι μπούκλες κυριαρχούν και οι μελαχρινές διασκεδάζουν επίσης», «Cath: Μακάρι οι “κακές μέρες των μαλλιών” μου να έμοιαζαν με τα υπέροχα μακριά μαλλιά σου και να τα κάνεις πιο συχνά έτσι», ήταν μόνο μερικά από τα αμέτρητα σχόλια που κατέκλυσαν το post της.



Η σταρ του Hollywood κατάφερε να μας πείσει να τολμήσουμε κι εμείς να υιοθετήσουμε τα φυσικά μας μαλλιά, αφού είναι ό,τι πιο cool μπορούμε να κάνουμε!