MTV VMAs 2021: Conor McGregor και Machine Gun Kelly πιάστηκαν στα χέρια

Ιωάννα Τζανή
MTV VMAs 2021: Conor McGregor και Machine Gun Kelly πιάστηκαν στα χέρια

Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βρέθηκαν όσοι έδωσαν το παρόν στα φετινά MTV VMAs. Ο μποξέρ Conor McGregor και ο τραγουδιστής Machine Gun Kelly πιάστηκαν στα χέρια με τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται ένα βήμα πριν παρακολουθήσουν αγώνα… μποξ πάνω στο κόκκινο χαλί!

Megan Fox και Machine Gun Kelly πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα Billboard 2021

Πώς… «άναψαν» τα αίματα

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, όλα ξεκίνησαν όταν ο Conor McGregor θέλησε να χαιρετήσει τον Machine Gun Kelly μόλις τον είδε στο κόκκινο χαλί των βραβείων, απλώνοντας το χέρι του για να κάνει χειραψία.

https://www.instagram.com/p/CTwR14plvQY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή από αυτήν που περίμενε ο μποξέρ. Ο τραγουδιστής απάντησε κάτι που ο μποξέρ δεν μπόρεσε να ακούσει καθαρά, ενώ αμέσως ενεπλάκη και ο σωματοφύλακάς του, ο οποίος απώθησε τον Conor McGregor με αγενή και επιθετικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CTwyzBpPm6Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δεύτερη εκδοχή της αιτίας

Άλλοι πάλι έχουν διαφορετική εκδοχή για τον λόγο που «έβγαλε έξω από τα ρούχα του» τον Conor McGregor.

Αυτοί οι… άλλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι η αρχή του κακού έγινε όταν ο μποξέρ ζήτησε μια φωτογραφία από τον Machine Gun Kelly και εκείνος αρνήθηκε με αγένεια.

Αμέσως o σωματοφύλακας του δεύτερου απώθησε τον McGregor, όμως στην προσπάθειά του αυτή το ποτό που κρατούσε στο χέρι του ο μποξέρ χύθηκε πάνω του, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονος εκνευρισμός.

Εδώ που τα λέμε, και ποιος δε θα νευρίαζε αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο;



Το… τραγελαφικό φινάλε

Δεν πέρασαν παρά μερικά δευτερόλεπτα, όταν ο Conor McGregor έριξε πάνω στον τραγουδιστή αλλά και στη συνοδό του, Megan Fox, το ποτό που είχε απομείνει στο ποτήρι του.

Εκεί ήταν που ανέλαβαν δράση οι σωματοφύλακες και των δυο για να καταφέρουν να κατευνάσουν τα πνεύματα και φυσικά να μην μετατραπεί το κόκκινο χαλί των VMAs σε… ρινγκ!

Καβγάδες στο κόκκινο χαλί

Το περιστατικό αυτό μας έφερε στο μυαλό και άλλα… καβγαδάκια - πολύ πιο ήπια βέβαια από αυτό μεταξύ McGregor και Gun Kelly – τα οποία είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα προηγούμενα χρόνια! Θέλεις να τα θυμηθείς κι εσύ μαζί μας; Αν ναι, τότε απλά συνέχισε να διαβάζεις!

Συζυγικός καβγάς Nicole KidmanKeith Urban

Ήταν Ιανουάριος του 2017 όταν η Nicole Kidman παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Keith Urban, στην πρεμιέρα της ταινίας «Lion», στο Σύδνεϋ. Εκεί ο φακός απαθανάτισε το – κατά τ’ άλλα αγαπημένο – ζευγάρι του Hollywood σε αρκετά άβολες στιγμές, αφού λίγα λεπτά πριν ποζάρουν για τους φωτογράφους, είχε προηγηθεί ένα καβγαδάκι μεταξύ τους επάνω στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/CSLo9dxrn0S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την αιτία; Πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού αποκάλυψε τότε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν ήδη τεταμένες καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Kidman την κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά της.

Εκείνο το διάστημα, ο Keith Urban έκανε συχνά παράπονα στη σύζυγό του, και μάλλον δεν τα… άφησε στην άκρη για χάρη της πρεμιέρας της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός.

Όταν ο Colin Farrell τσακώθηκε με φωτογράφο

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά εμείς όλα τα βρίσκουμε και τα επαναφέρουμε στο φως!

Το 2009, o Colin Farrell έδωσε το παρόν στο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο συνοδευόμενος από την αδερφή του.

https://www.instagram.com/p/CSnsx6AIUUZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας από τους φωτογράφους που βρισκόταν στο event για να απαθανατίσει τους stars στο κόκκινο χαλί, έκανε το λάθος να φωνάξει στην αδερφή του ηθοποιού λέγοντάς της να φύγει από το πλάνο ώστε να έχει καλύτερες λήψεις του Farrell.

Ο ηθοποιός, όπως ήταν λογικό, έγινε έξαλλος και κόλλησε το πρόσωπό του στο πρόσωπο του φωτογράφου για να τον βάλει στη θέση του.