Γη της ελιάς: Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας της Μυρτάλης! Σπάει ο πάγος μεταξύ Αθηνάς και Μαργαρίτας

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας της Μυρτάλης! Σπάει ο πάγος μεταξύ Αθηνάς και Μαργαρίτας

H Αθηνά ζητά την συμβουλή του Κωνσταντίνου για να σώσει την περιουσία, ενώ στα ξαφνικά μετά από χρόνια τηλεφωνεί στην ξαδέλφη της Μαργαρίτα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις τα sneak peak του σημερινού διπλού επεισοδίου και να μην φτιάξεις το βραδινό σου πρόγραμμα με cocooning, ξεκούραση και Γη της Ελιάς στο Mega!

Η Χάιδω με την καραμπίνα ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση, τα φρένα στο αυτοκίνητο της Μυρτάλης σπάνε και εκείνη τραυματίζεται σοβαρά! Δεν θα το αφήσουν ήσυχο αυτό το κορίτσι...

Έχεις... χάσει επεισόδεια; Πάτησε αυτό το link και θα τα μάθεις όλα!


https://www.instagram.com/tv/CTwtaMhqxWd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την αγωγή που κατέθεσε η Μυρτάλη προσβάλοντας την διαθήκη του πατέρα της η Αθηνά δείχνει μεν ψύχραιμη, αλλά τελικά δεν είναι!

Ζητά την βοήθεια του δικηγόρου της Κωνσταντίνου (άλλο που δεν ήθελε για να είναι μαζί της), κάνει μια βόλτα στον ελαιώνα για να δείξει ότι είναι παρούσα στην εταιρεία, αλλά μόλις μαθαίνει ότι η Ιουλία (θεία Μυρτάλης) σκοπεύει να δουλέψει και εκείνη στην οικογενειακή επιχείρηση, βλέπει ότι τα πράγματα... δεν πάνε καθόλου καλά.




Και μέσα σε όλα, η Χάιδω που συνεχίζει να έχει τις εμμονές της πως οι Καπερνάροι δολοφόνησαν τον άντρα και την κόρη της, βλέπει πως ο γιός της Φίλιππος δεν σκοπεύει να ξαναχτυπήσει τον Στέφανο και παίρνει την καραμπίνα (οικογενειακό κειμήλιο) και πάει να τελειώσει μόνη της, την ιστορία.

Ευτυχώς που ο Φίλιππος ειδοποιεί τον θείο Λυκούργο ο οποίος την βάζει να του ορκιστεί ότι δεν θα προχωρήσει στο φονικό.




Η Μυρτάλη από την άλλη οδηγεί αμέριμνη το αυτοκίνητό της αλλά δεν ξέρει πως τα φρένα είναι σπασμένα, ξεφεύγει από τον δρόμο και τραυματίζεται σοβαρά.