James Καφετζής: Η αλήθεια για τον Μπάρτζη, το σχόλιο για τον Παππά και το J2Us

Πατούλια Κατερίνα
James Καφετζής: Η αλήθεια για τον Μπάρτζη, το σχόλιο για τον Παππά και το J2Us

O James Καφετζής μετά το Survivor θα βρεθεί σε ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου.

Ο James Καφετζής ήταν ένα από τα παιδιά του Survivor που ξεχώρισε παρότι δεν έφτασε στον τελικό εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησής του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο James φρόντισε, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, να λύσει όλα τα μέτωπα που έχει σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και να αποκαλύψει και το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Η σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη:

Ο James φρόντισε να ξεκαθαρίσει όσα έχουν γραφτεί για την κρίση που περνάει η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη αυτή τη στιγμή τονίζοντας:

«Δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες τη μέρα, δεν κατέβηκα τελικά στην Αθήνα, τώρα που θα κατέβω θα τα πούμε. Χτες μόλις μου έλεγε πως του αρέσει η νέα κριτής του GNTM. Ο Νίκος είπε ότι δεν μιλάμε πλέον τόσο πολύ αλλά λογικό είναι. Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, εκείνος τώρα έχει το μαγαζί του εγώ ήμουν στη Ρόδο, δεν έχει γίνει κάτι, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων».



Ο Αλέξης Παππάς και το Bachelor

Μιλώντας για τον μεγάλο αντίπαλό του στο Survvior 2021, τον Αλέξη Παππά, ο οποίος είναι ο νέος Bachelor στον Alpha, ο James έκανε χιούμερο και τόνισε:

«Διαβάζω στο Twitter διάφορα για το Bachelor, ακόμα και το ότι έκανα εγώ το casting για αντίποινα. Θέλω να παρακολουθήσω το Bachelor, δεν το έχω δει, δεν έχω άποψη», είπε για τον Αλέξη Παππά ο James Καφετζής.

The Bachelor: James Καφετζής και Ελευθερία Ελευθερίου αντέδρασαν στην εμφάνιση του Αλέξη Παππά

Η συμμετοχή στο J2Us



«Συζητάω ακόμα για το Just the 2 of Us, δεν έχω υπογράψει ακόμα, ο Κοκλώνης θέλει πρώτα να με δουν φωνητικά και μετά να υπογράψω, ακούγεται πως θα είμαι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Μιλώντας και για το πρώτο διάστημα μετά το Survivor 2021, ο James παραδέχτηκε πως ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Διάβασε τι είπε παρακάτω.