Britney Spears: Η ταραχώδης ερωτική ζωή και ο τρίτος γάμος

Ιωάννα Τζανή
Britney Spears: Η ταραχώδης ερωτική ζωή και ο τρίτος γάμος

Η Britney Spears δεν γέμιζε από την επιτυχία, τα χρήματα και τη δόξα, γι’ αυτό και πάντα αναζητούσε απεγνωσμένα την αγάπη!

Η πορεία της 39χρονης pop star μέχρι σήμερα είναι λαμπερή και ειδυλλιακή, αφού από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση, οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Η ζωή της όμως δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα όπως θα φανταζόταν κανείς για μια γυναίκα που έχει εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο. Ναρκωτικά, αλκοόλ, ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα, πρωταγωνίστησαν στη φαινομενικά παραμυθένια ζωή της τραγουδίστριας.

Θα έλεγε κανείς πως είναι σαν να ψάχνει αποκούμπι για όλα τα άσχημα που βιώνει, για αυτό και δεν έμεινε σχεδόν ποτέ μόνη. Οι άντρες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη ζωή της.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η Britney μάς ξάφνιασε όταν ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, ότι αρραβωνιάστηκε τον παλιό της φίλο και νυν σύντροφό της, Sam Asghari.

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον Sam Asghari - Η προκλητική ανακοίνωση στο Instagram

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αρραβωνιάζεται, αλλά ούτε και που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Ας ελπίσουμε η Britney τώρα να είναι πιο συνειδητοποιημένη για το βήμα που ετοιμάζεται να κάνει! Άλλωστε οι δυο τους μοιάζουν full in love και είναι αχώριστοι!

Πάμε λίγο, όμως, να θυμηθούμε μαζί τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Britney και μοιράστηκε μαζί τους πολλές καλές, αλλά και κακές στιγμές!

https://www.instagram.com/p/CTvP0LGrNs5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Justin Timberlake

Η Britney και ο Justin Timberlake αποτέλεσαν το απόλυτο ζευγάρι της pop μουσικής τα τρία χρόνια που παρέμειναν μαζί (από τις αρχές του 1999 έως το 2002).

Εκείνη την εποχή, η pop star ήταν στο απόγειο της πρώιμης καριέρας της, ενώ εκείνος ήταν στο αποκορύφωμα των ημερών της μπάντας του στο NSYNC.

britney justin

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Κανείς δεν περίμενε τότε αυτόν τον χωρισμό.

Ο Justin Timberlake φαίνεται πως πληγώθηκε πολύ, αφού λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο τραγούδι με τίτλο «Cry Me A River», το οποίο τελικά παραδέχτηκε ότι αφορούσε τον χωρισμό του από την Britney.

Πλέον, οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις, αφού μέσα στο 2020 αντάλλαξαν κάποια κομπλιμέντα μεταξύ τους στα social media.

Wade Robson

Έναν χρόνο αργότερα, το 2003, η Britney άρχισε να βγαίνει με τον χορογράφο Wade Robson. Φήμες τους θέλουν να είχαν αρχίσει να έχουν επικοινωνία πριν ακόμη χωρίσει με τον Timberlake, όμως δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό με σιγουριά αφού είναι κάτι που δεν παραδέχτηκε ποτέ η ίδια!

wade robson

Colin Farrell

Η Britney Spears και ο Colin Farrell πυροδότησαν τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, όταν παρακολούθησαν μαζί την πρεμιέρα του «The Recruit», το 2003.

Λίγο καιρό αργότερα, εθεάθησαν σε... ερωτικές περιπτύξεις στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου που έμενε ο Farrell.



Ωστόσο, μάλλον δεν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό μεταξύ τους, αφού ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι απλώς... περνούσαν καλά!

Columbus Short

Λίγο καιρό μετά, ανέπτυξε ερωτικές σχέσεις με έναν από τους χορευτές της, τον Columbus Short.

Την επόμενη χρονιά, το 2004, ο Columbus έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Star. Εκεί μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Britney και παραδέχτηκε ότι αυτό οδήγησε στη διάλυση του γάμου του (η σύζυγός του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί εκείνη την περίοδο).

Η επαγγελματική σχέση της pop star με τον χορευτή της σταμάτησε επίσης λίγο καιρό αργότερα.

Jason Alexander

Και φτάσαμε σε μια από τις πιο επιπόλαιες κινήσεις της Britney! Ο γάμος της με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander, το 2004, θα μπορούσε να προστεθεί και στο βιβλίο Guiness, αφού κράτησε μόλις... 55 ώρες!

Η pop star κατέθεσε αναφορά στο δικαστήριο, η οποίο ανέφερε ότι «δεν είχε κατανοήσει τις ενέργειές της» τη στιγμή του γάμου.



Kevin Federline

Την ίδια χρονιά που έκανε τον γάμο express με τον Alexander, γνώρισε τον χορευτή Kevin Federline. Τρεις μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, με τον γάμο να μην αργεί να έρθει. Τον Σεπτέμβριο του 2004 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και ενώ η Spears και ο Federline έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, η πρώην του, Shar Jackson, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί του! Ναι, καλά διάβασες...

kevin federline

Η Britney και ο Kevin απέκτησαν δύο γιους, τον Sean Preston, ο οποίος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, και τον Jayden James (2006).

Τότε όμως ήταν ένα κομβικό σημείο στη ζωή της Britney. Τα πρώτα ψυχολογικά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα ο γάμος της να διαλυθεί και να χωρίσουν οριστικά το 2006. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2007.

J.R. Rotem

Σιγά όμως μην έμενε μόνη της... Ο έρωτας δεν άργησε να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Britney, αφού ανέπτυξε μια σύντομη σχέση με τον μουσικό παραγωγό J.R. Rotem.

rotem

Φήμες ήθελαν τη σχέση τους να έχει ξεκινήσει όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Kevin, αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν.

Adnan Ghalib

Η Britney ξάφνιασε φίλους, οικογένεια και θαυμαστές της όταν τα έφτιαξε με έναν... paparazzi στα τέλη του 2007. Η σχέση της με τον φωτογράφο Adnan Ghalib δεν κράτησε για πολύ καιρό, ωστόσο ο Adnan μπήκε ξανά στη ζωή της το 2012, όταν κατέθεσε στην υπόθεση του Sam Lutfi εναντίον της τραγουδίστριας (ο Sam μήνυσε την Britney για απλήρωτα τέλη και κατηγόρησε τον πατέρα της ότι τον χτύπησε).



Jason Trawick

Και τώρα ερχόμαστε σε ακόμη μια περίπτωση που η Britney Spears έμπλεξε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά!

Μετά το τέλος της σύντομης σχέσης με τον φωτογράφο, η Britney άρχισε το 2009 να βγαίνει με τον manager της, Jason Trawick. Η σχέση του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε το 2010 και τον Δεκέμβριο του 2011, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

britney jason

Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν στις αρχές του 2013, βάζοντας τέλος και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

David Lucado

Επόμενος «σταθμός» της Britney, ο δικηγόρος David Lucado. Το ειδύλλιό τους κράτησε από το 2013 μέχρι το 2014.

Εκείνη την περίοδο, ακούστηκε ότι η pop star χώρισε τον David επειδή τον έπιασε να φιλάει μια άλλη γυναίκα.



Charlie Ebersol

Η επόμενη σχέση της Britney ήταν με τον Charlie Ebersol, ο οποίος εργάζεται ως παραγωγός και είναι γιος του συν-δημιουργού του Saturday Night Live, Dick Ebersol.

Οι δυο τους τα έφτιαξαν το 2014 και μάλιστα έκαναν αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε το 2015.

charelie ebersol

Sam Asghauri

Και ερχόμαστε στον άντρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, και δεν είναι άλλος από τον Sam Asghari. Γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα του video clip της Britney για το τραγούδι «Slumber Party».

Οι δυο τους αντάλλαξαν αριθμούς μετά το γύρισμα και το πρώτο βήμα το έκανε η Britney, όταν του τηλεφώνησε και του ζήτησε να βγουν! Έκτοτε, οι δυο τους είναι αχώριστοι, με την επισημοποίηση της σχέσης τους να έρχεται τον Ιανουάριο του 2017 μέσα από τα social media.

spears asghari

Παρά το γεγονός ότι τους χωρίζουν 12 χρόνια (ο Sam είναι 27 και η Britney 39), αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!