Τηλεθέαση: Νίκες για Κατερίνα Καινούργιου και Ελεονώρα Μελέτη

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Νίκες για Κατερίνα Καινούργιου και Ελεονώρα Μελέτη

Η Super Κατερίνα ανέκαμψε μετά την πρεμιέρα της και ηγήθηκε της πρωινής κούρσας. Στις νικήτριες στην μάχη μεταξύ 8.00-10.00 και το Mega Καλημέρα. Δεν χάνει την δυναμική της η Δανάη Μπάρκα.

Δεν ξέρουμε αν έπαιξαν τον ρόλο τους τα ...γούρικα κλειδιά που πέρυσι της είχε δώσει η Μάρα Μειμαρίδη και από χθες τα ξαναέβαλε κάτω από το μαξιλάρι της, αλλά σίγουρα η θεματολογία της εκπομπής της, έφερε την Κατερίνα Καινούργιου στην κορυφή. Τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό (έχοντας και τις μετρήσεις των διαφημίσεων) δείχνουν ότι κινήθηκε με ανώτερο ποσοστό το 22.6% έχοντας μια σταθερή πορεία καθ όλη την διάρκεια της εκπομπής της χωρίς μεγάλες αποκλίσεις. Με λίγα λόγια είχε ένα σταθερό κοινό τηλεθεατών να την παρακολουθεί που δεν αναλώθηκε στο διαρκές ζάπινγκ.

Red passion! Η Κατερίνα Καινούργιου με το ωραιότερο office look (photos) στη χτεσινή εκπομπή

Στην ζώνη 8.00 με 10.00 το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε από το 14.7% αλλά έφτασε μέχρι και το 21.1% ενώ σε απόσταση αναπνοής το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έφτασε μέχρι και το 18.8% κρατώντας επίσης μια σταθερή πορεία και τις δύο ώρες, δείχνοντας ότι είναι μια πρωινή συνήθεια που οι τηλεθεατές τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 7 χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CTzjFRdsD1u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολύ καλή μέρα και για την Δανάη Μπάρκα που έχει ξεκινήσει την σεζόν με αρκετή φόρα και κινήθηκε με χαμηλότερο ποσοστό το 14,4% και ανώτερο το 20,4% Η εκπομπή έχει αυθορμητισμό και αρκετές νέες στήλες που έχουν χιούμορ (που είναι φυσικά και το ζητούμενο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή).

faii skorda tiletheasi proina new

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ακολουθούν με ελάχιστες διαφορές από την Δανάη φτάνοντας μέχρι και το 17,5%. Τα νούμερα σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικά της εκπομπής που φέτος έχει αρκετά αποκλειστικά και πιο γρήγορους ρυθμούς.

Απογοητευτικά τα ποσοστά για την Μπέτυ Μαγγίρα και την ομάδα της στο Open που κινείται σε μονοψήφιους ρυθμούς από 4,2 & μέχρι και 7,9%