Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία βάφτισε τον γιο της: Το παραμυθένιο σκηνικό (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία βάφτισε τον γιο της: Το παραμυθένιο σκηνικό (photos)

Το όνομα που επέλεξε να δώσει η Κρυσταλλία στον 9 μηνών γιο της.

Δύο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο της στην Αίγινα και εννιά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η τραγουδίστρια Κρυσταλλία και ο αγαπημένος της Δημήτρης Πλατανιάς, βάφτισαν τον μονάκριβό τους.

Ο μικρός που γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021, πήρε το όνομα Νικηφόρος Ιωάννης και το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή.

Το όνομα του γιου της Κρυσταλλίας:


https://www.instagram.com/p/COqXlD3guhV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια είχε φροντίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο και δύο μόνο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, να αποκαλύψει το όνομα που θα του δώσει:

«Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια. Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ», είχε πει η τραγουδίστρια στην εκπομπή Love It.

Ο υπέροχος στολισμός:

Η Κρυσταλλία επέλεξε να βαφτίσει τον γιο της δίπλα στη θάλασσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

242031024 691083935620481 4908160827015380090 n


Η ίδια είχε κάνει προετοιμασίες για το μυστήριο και είχε δείξει και τις μπομπονιέρες γράφοντας πως προετοιμάζεται για τη βάπτιση του Νικηφόρου, πριν λίγα εικοσιτετράωρα στο Instagram.



Το παραμυθένιο σκηνικό στη βάπτιση του Νικηφόρου Ιωάννη ανέλαβε το Favor_me με τα pampas να κυριαρχούν στη διακόσμηση μαζί με το μπλε χρώμα.



Δες τις φωτογραφίες παρακάτω

πηγή φωτογραφιών Instagram (anastasiapiou, favor_me, voula stylianopoulou)