Βασίλης Μπισμπίκης: Μα τι είναι επιτέλους το Κομάντα και Δράκοι που πρωταγωνιστεί; Έχουμε απάντηση!

Κατερίνα Μπούσιου
Βασίλης Μπισμπίκης: Μα τι είναι επιτέλους το Κομάντα και Δράκοι που πρωταγωνιστεί; Έχουμε απάντηση!

Λύσαμε το μυστήριο για το σενάριο της νέας μεταφυσικής σειράς με αρκετή δόση κρητικής παράδοσης που έρχεται στο Mega.

'Όλοι περιμένουμε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22.30 την πρεμιέρα της σειράς Κομάντα και Δράκοι, καταρχάς για να ξαναδούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον ρόλο του αστυνόμου. Μην τρομάζετε. Αυτή τη φορά δεν είναι τόσο κακός όπως ήταν ως διοικητής στο Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες.



Από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση για την νέα σειρά, όλοι είχαμε τις απορίες μας για το σενάριο. Δεν είχαμε καμιά απορία φυσικά για την κινηματογραφική αισθητική που θα έχει, αφού σκηνοθέτης είναι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης που έχει υπογράψει στο παρελθόν το «Νησί», μια εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών των τελευταίων χρόνων. Αυτή την φορά είναι υπεύθυνος και για το σενάριο.

Τα πρώτα πλάνα από το Κομάντα και Δράκοι που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα στο Ακρωτήρι Χανίων είναι πολύ ιδιαίτερα. Εκεί έχει στηθεί το σκηνικό για το Καλοχώρι.

Και γιατί να δούμε την σειρά Bασίλη;


https://www.instagram.com/p/CTzY2JlK5jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Βασίλης Μπισμπίκης λοιπόν είναι στην σειρά ο Βασίλης Γιαννούλης, αστυνομικός που παίρνει μετάθεση για το χωριό στην Κρήτη και μετακομίζει εκεί με τα τρία του παιδιά, την Ναυσικά, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο. Είναι άνθρωπος των θετικών προθέσεων και μετά το θάνατο της γυναίκας του η ζωή του είναι τα παιδιά του.

Ο γιος του Γιώργος έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα που δεν το γνωρίζει ακόμη, έρχεται σε επαφή με τα παιδιά που έχουν φτιάξει την συμμορία των Κομάντο αλλά και τον Ντόντο ένα παιδί που επίσης έχει κάτι ιδιαίτερο και μεταφυσικό. Οι δυο τους θα ενεργοποιήσουν άθελά τους μια αόρατη δύναμη που ξυπνά παλιές έχθρες στο χωριό.


https://www.instagram.com/tv/CT2gDQJqFB_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπου ανάμεσα σε...αστρικές προβολές εμφανίζεται και ο γκουρού της περιοχής με βαθιά γνώση της φιλοσοφίας της Ανατολής που υποδύεται μοναδικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. 'Έχει βάλει σκοπό να εξουδετερώσει αυτή την δύναμη, έχοντας δίπλα του ως βοηθό την 'Ίρις που τα παράτησε όλα για να βρει το νόημα της ζωής κοντά στον σοφό Μπάμπα Μπόμπ ...τον γκουρού της Κρήτης δηλαδή.


https://www.instagram.com/p/CTzR-6IqPGo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα αναρωτηθείτε ποιοι είναι οι Δράκοι. Αυτοί είναι οι συγγενείς του Ντόντου που προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν. Είναι οι Δρακάκηδες και από την άλλη πλευρά υπάρχει μια άλλη οικογένεια η Καζάκηδες. Και ανάμεσα σε όλους αυτούς εμπλέκονται οι φυσιογνωμίες από όλο το χωριό.

Την βρήκαμε την άκρη για την υπόθεση. Προς το παρόν.

Και μη τυχόν χάσετε την πρεμιέρα...


https://www.instagram.com/p/CTzDif8DUvy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμάν!