Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Φαίη με πρωτιές- Η Ζήνα χωρίς αντίπαλο το μεσημέρι

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Φαίη με πρωτιές- Η Ζήνα χωρίς αντίπαλο το μεσημέρι

Τα ποσοστά τηλεθέασης έδειξαν γι' ακόμα μια μέρα τους νικητές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Το «Mega καλημέρα» συνεχίζει την σταθερή πορεία του στο δυναμικό κοινό και τίποτε δεν σταματά την Ελεονώρα Μελέτη. Το κοινό έδειξε προτίμηση σε Φαίη και Γιώργο, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε δυναμικά!

Με μικρές διαφορές, αλλά ενδεικτικές για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν πορεύτηκαν οι εκπομπές και το κοινό δεν αφήνει ακόμη εύκολα τις συνήθειές του.

Με animal print και nude κραγιόν η Φαίη Σκορδά - Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σωστά

Η χθεσινή ημέρα έχει έντονα στοιχεία επικαιρότητας λόγω και της δίκης της Ιωάννας Παλιοσπύρου, θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν όλες οι εκπομπές. Προβάδισμα είχε η Ελεονώρα κυρίως στις ώρες μεταξύ 08.00 και 11.00 φτάνοντας και το 20,9% ενώ σε απόσταση αναπνοής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy day στον Alpha που έφτασε και το 19,5%


https://www.instagram.com/p/CT3r1iKKFKe

Διαδρομή που χρειάζεται αντοχή και ψυχραιμία αποδεικνύεται η ζώνη από 10.00 μέχρι 13.00. Το “Πρωινό” χτύπησε ένα 23,8% με την Super Κατερίνα Καινούργιου να ακολουθεί φτάνοντας και το 19,5%

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ 2

Η πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη έφερε ανατροπές στην συνέχεια και στο δυναμικό κοινό όπου έφτασε (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) μέχρι και 14.2% αλλά και στο γενικό κοινό όπου άγγιξε το 15,6% . Χαμηλά και μονοψήφια νούμερα για την Ιωάννα Μαλέσκου που έφτασε μέχρι το 8,9% .

Η θεματολογία του Big Brother φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν αποδίδει.