Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή

Οι τέσσερις της κριτικής επιτροπής και ο νέος παρουσιαστής του talent show.

Ακόμη ένα νέο reality αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στην τηλεοπτική συχνότητα του Ant1. Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο μετακόμισε ξανά στον Ant1 και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είχε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο και πριν από λίγη ώρα έκανε την αποκάλυψη.

10 νικητές από ελληνικά ριάλιτι talent show που μάλλον τους έχεις ξεχάσει

Τα νέα πρόσωπα στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα στον Αnt1 και ο Σάκης Τανιμανίδης για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Μαζί του θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όσο για τον παρουσιαστή; Δύο πρόσωπα είχαν δοκιμαστεί και εντυπωσίασαν με το παρουσιαστικό τους. Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Νίκος Ράπτης κέρδισαν τις εντυπώσεις, όμως αυτός που επιλέχθηκε σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, θα είναι ο Νίκος Ράπτης. Είχε ακουστεί και το όνομα του Κρατερού Κατσούλη, όμως τελικά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.



Είναι η πρώτη φορά που η κριτική επιτροπή του talent show απαρτίζεται από τέσσερα άτομα, καθώς τόσο εδώ, όσο και στο εξωτερικό πάντα είχε τρία. Τις προηγούμενες σεζόν στον ΣΚΑΪ την κριτική επιτροπή απάρτιζαν ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η μέρα της πρεμιέρας, όμως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.



Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο επιστρέφει στον Ant1

Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο είναι ένα talent show το οποίο μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ και στο παρελθόν είχε μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1. Η εκπομπή βασίζεται στο βρετανικό talent show Britain's Got Talent. Μέχρι στιγμής έχουν μεταδοθεί έξι κύκλοι επεισοδίων με τον έκτο να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στον ΣΚΑΪ.

Τρία χρόνια μετά η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων από τον Οκτώβριο του 2021, ξανά από τον ANT1.