Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου (photos)

Ελεονώρα και Σπύρος πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Στις 10 Οκτώβρη 2020, όλοι ξαφνιάστηκαν από την είδηση του θρησκευτικού γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες μαζί με την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους.

Σπύρος και Ελεονώρα πραγματοποίησαν (9-10-2020) ένα πάρτι πριν τον γάμο και την επόμενη μέρα έγινε η τελετή σε γραφικό εκκλησάκι των Σπετσών ενώ σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουν μαζί την πρώτη τους επέτειο γάμου.



Πριν μερικές ημέρες, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μιλήσει για την κόρη του και τον γαμπρό του, αποκαλύπτοντας πως ο Σπύρος Δημητρίου έχασε τη μητέρα του από κορονοϊό.

«Με την κόρη μου δεν έχουμε συνυπάρξει δημόσια και το αποφεύγω γιατί πιστεύω στην αυτονομία των παιδιών και ειδικά των κοριτσιών. Καμαρώνω για την κόρη μου. Είναι τρομερή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη.



Η λεπτομέρεια για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη που έγινε γνωστή

Ο σύζυγός της είναι ευγενής και αφουγκράζεται τη ζωή. Ελπίζω και πιστεύω να συνυπάρξουν με αγάπη, έρωτα και πίστη. Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το να έρθει ένα εγγονάκι. Πως και πως. Μακάρι να ήταν έγκυος. Η μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου έφυγε από κορονοϊό. Ήταν μια εξαιρετική κυρία».

Η σπάνια κοινή πόζα:

Η Ελεονώρα έκανα την εβδομάδα αυτή μια εμφάνιση στο Άλσος και το παρόν έδωσε σε αυτή πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους η μητέρα της Ισιδώρα αλλά και ο σύζυγός της.

Η Ελονώρα δεν έκρυψε την χαρά της που είχε την οικογένειά της στο πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω