Όχι πια λόγια, μόνο σεξ

Όχι πια λόγια, μόνο σεξ

Ξέρετε γιατί δε θα βαρεθούμε να σας το λέμε και να σας το ξαναλέμε; Επειδή κοντέψαμε να πεθάνουμε από πλήξη περιμένοντας να συμβεί. 

Αν και η υπογράφουσα, συγκεκριμένα, έχοντας διαβάσει την τετραλογία της Stephenie Meyer ολάκερη μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους του πρώτου κινηματογραφικού Twilight ήξερε εξ' αρχής πως πρέπει να κάνει πολλή υπομονή ώσπου το ζεύγος να ενδώσει στις γενετήσιες ορμές του. Με ρωτούσαν, που λέτε, φίλοι και συμπάσχοντες φαν της ταινίας, πότε με το καλό και απαντούσα το απογοητευτικό: "3 1/2 βιβλία μετά θα συμβεί και το σεξ απλώς υπονοείται". Δεν ξέρω αν o David Slade, σκηνοθέτης του πρώτου μέρους της "Χαραυγής", τέταρτης ιστορίας της τετραλογίας (που έσπασε και αυτό σε δύο μέρη για να μας κρατήσει κι άλλο σε αγωνία) αποφάσισε να δώσει μια πιο πικάντικη πνοή στην συνεύρεση του ζεύγους πάντως οι φωτογραφίες τους διέρρευσαν και μας γέμισαν ελπίδες.

Να ξέρετε, πάντως, (ακολουθεί spoiler) πως στην πρώτη τους ερωτική συνεύρεση η Bella παραμένει άνθρωπος και άρα πολύ εύθραυστη και τα μαρμαρένια στραφταλίζοντα χέρια του αγαπημένου της τη γεμίζουν μώλωπες. Αλλά το κορίτσι είναι σκληρό. Μένει και έγκυος, ταλαιπωρείται κιόλας για να φέρει στον κόσμο το υβριδικό (μισό άνθρωπο-μισό βαμπίρ αλλά όχι ακριβώς κιόλας -να' το και το άλλο spoiler) μωρό τους και στο τέλος ζουν αυτοί καλά (και αιώνια) και εμείς καλύτερα.

Βέβαια για να τα δείτε όλα αυτά θα πρέπει να περιμένετε ώσπου να βγει στις αίθουσες το πρώτο μέρος της "Χαραυγής", το οποίο δε θα συμβεί μέχρι το Νοέμβριο του 2011.