Η Irina Shayk αποφάσισε να απαντήσει στο αν υπήρξε ζευγάρι με τον Kanye West

Ιωάννα Τζανή
Η Irina Shayk αποφάσισε να απαντήσει στο αν υπήρξε ζευγάρι με τον Kanye West

Η Irina Shayk αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για την φημολογούμενη σχέση που είχε με τον Kanye West.

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο-βόμβα από την Kim Kardashian, ο Kanye West πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με το 35χρονο μοντέλο, Irina Shayk, αφού οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινό τους ταξίδι στο Παρίσι.

Έκτοτε, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το αν τελικά υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CTgB4AtopXQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίνοντας συνέντευξη στο «HighSnobiety Thursday», η Irina Shayk ρωτήθηκε - όπως ήταν αναμενόμενο - για τη σχέση της με τον διάσημο ράπερ. Ωστόσο εκείνη, ενώ ήταν ανοιχτή στο να μιλήσει για την ερωτική της ζωή, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συντρόφου της, Bradley Cooper, απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον West.

«Αύριο θα κυκλοφορήσουν φλημες ότι με τον θυρωρό μου, εντάξει; Μεθαύριο, θα είναι κάποιος άλλος», αρκέστηκε να πει η Irina Shayk ώστε να αποφύγει τις ερωτήσεις.



Kim, είσαι υπεράνω!

Πάντως, αξιόπιστες πηγές επιβεβαίωσαν τον Ιούνιο στην αμερικανική Page Six ότι η πρώην σύζυγος του Kanye West, Kim Kardashian, γνώριζε για την σχέση του με το μοντέλο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να τη διατηρεί μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον περασμένο Φεβρουάριο!

Ο 44χρονος ράπερ και η Irina Shayk, ωστόσο, φαίνεται πως έχασαν το ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ του μέσα σε ένα μήνα από την απόδραση τους στη Γαλλία, με μια πηγή να αναφέρει: «Της αρέσει σαν φίλος, αλλά δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του».

Η Kim Kardashian φοράει νυφικό και ο Ye (aka Kanye West) αυτοπυρπολείται on stage! (video)

Ο West, έκτοτε, πρωταγωνίστησε και πάλι στις λίστες των... πικάντικων ειδήσεων, αφού πυροδότησε τις φήμες ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να επανασυνδεθεί με την Kim Kardashian. Μια η αναπαράσταση του γάμου τους τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια καθώς αναδημιούργησαν τους γάμους τους τον Αύγουστο στο Soldier Field του Chicago για το Donda event, μια η κοινή στιλιστική τους εμφάνιση στο Met Gala 2021, ε, δεν θέλουμε και πολύ για να μπούμεσε σκέψεις!


https://www.instagram.com/reel/CTEQs-ElKqM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λόγια της Irina Shayk για τον Bradley Cooper

Μπορεί να αρνήθηκε να αναφερθεί στον Kanye West, η 35χρονη Irina Shayk όμως θέλησε να επαινέσει τον πρώην της, Bradley Cooper.

«Είναι ένας πλήρως ενεργός πατέρας, δεν έχει το ρόλο της... νταντάς», είπε για τον πρωταγωνιστήτης ταινίας «A Star Is Born», με τον οποίο μοιράζεται και την 4χρονη κόρη της Lea. «Η Lea πήγε διακοπές μαζί του για σχεδόν δύο εβδομάδες - δεν τους πήρα τηλέφωνο ούτε μία φορά», ανέφερε το μοντέλο.

Αυτό από μόνο του δείχνει πως ό,τι κι αν έγινε μεταξύ τους και τους οδήγησε στον χωρισμό, συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ τους αγάπη και εμπιστοσύνη!

Cover photo: @irinashayk