Η Σοφία Αλεξανιάν αποχώρησε από το Big Brother και το Twitter πήρε φωτιά

Η Σοφία Αλεξανιάν αποχώρησε από το Big Brother και το Twitter πήρε φωτιά

΄Έξαλλη με το αποτέλεσμα η παίκτρια που αποχώρησε.

Ακόμα ένα live του Big Brother με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα έλαβε τέλος στον Σκάι, και η αποχώρηση ήρθε αναπάντεχα.

Το ενδιαφέρον της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στηβ Μιλάτος, η Σοφία Αλεξανιάν και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Αυτή που τελικά αποχώρησε ήταν η Σοφία η οποία έδειξε απογοητευμένη από την αποχώρησή της και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της μετά την εμφάνισή της στο στούντιο του Big Brother.

Οι δηλώσεις μετά την αποχώρηση:



«Πέρασαν δύο εβδομάδες και κατάλαβα πως δεν έπρεπε να έχω πλησιάσει συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν έπρεπε να πλησιάσω ίσως τη Μαίρη γιατί στοχοποιήθηκα από μια ομάδα ανθρώπων, ίσως δεν πρέπει να λέμε όσα βλέπουμε, ίσως έπρεπε να βλέπω και να μην μιλάω», εξήγησε η Σοφία.



Η Σοφία έδειχνε να ξαφνιάζεται όταν είδε πως οι άνθρωποι που την ψήφισαν δεν ήταν εκείνοι που περίμενε.

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

Πέρα από την αποχώρηση της βραδιάς, τις εντυπώσεις έκλεψε και η guest καλεσμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει ενταχτεί στο δυναμικό του Σκάι και παρουσιάζει το Κάτι Ξαναψήνεται και η οποία εντυπωσίασε με το φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα!


https://www.instagram.com/p/CT8BvDtoHBG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, το Twitter έδειξε να μη ξαφνιάζεται από την αποχώρηση της Σοφίας και τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά (θα τα δεις στην gallery παρακάτω!)

Με περισσότερα από 11,5 χιλιάδες τιτιβίσματα στο Twitter, το BigBrothergr ήταν δεύτερο στα trends.