Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Κάνουν πρεμιέρα με breakfast @star - Ποδαρικό με τη Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Μπούσιου
Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Κάνουν πρεμιέρα με breakfast @star - Ποδαρικό με τη  Βίκυ Καγιά

Οι...ουρανοκατέβατοι προσγειώνονται και η νέα πρωινή εκπομπή του Star έρχεται την Δευτέρα στις 09.00 για να αλλάξει τα πρωινά μας.

Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς από γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο, θέλουν να γίνουν αγαπημένο μας τηλεοπτικό ζευγάρι και ξεκινούν στο Star με το Breakfast@star με πολύ όρεξη και κέφι. Στο τρέιλερ τους έπεφταν με αλεξίπτωτα από το αεροπλάνο γιατί όντως ήταν ουρανοκατέβατοι στην τηλεόραση, αλλά και στην πρωινή ζώνη. 'Άπειροι τηλεοπτικά, έμπειροι όμως στον χώρο των media, αφού τα τελευταία χρόνια όλοι μιλούσαν για την ραδιοφωνική εκπομπή που έκαναν στον Σοκ fm στην Χαλκίδα.



'Ήδη σήμερα ολοκλήρωσαν την τελευταία τους πρόβα και είναι πανέτοιμοι για να βγουν στον αέρα ή καλύτερα να...προσγειωθούν στην πρωινή ζώνη.

Εκείνη που θα τους κάνει ποδαρικό για να τους φέρει γούρι δεν είναι άλλη από την Βίκυ Καγιά. Την παρουσιάστρια του Shopping Star αλλά και από τις 10 Οκτωβρίου και την παρουσιάστρια του Dancing with the stars.

(Dancing with the stars: Αποκλειστικό! Πότε κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show με τη Βίκυ Καγιά

Μαζί με την Ελίνα και τον Γιώργο θα είναι η γνωστή μας αστρολόγος 'Αση Μπήλιου, ενώ στην παρέα τους θα είναι η Τζώρτζια Γεωργίου (παλιά γνώριμή μας από την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου), η Νανά Ηλιοπούλου και ο Τάσος Μπιμπισίδης.


https://www.instagram.com/p/CT7lSGPIWuv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τρεις φορές την εβδομάδα θα μαγειρεύει στην κουζίνα ο νικητής του Masterchef 4 Σταύρος Βαρθαλίτης ενώ τις άλλες δύο ημέρες θα μας μαγέψει με τις συνταγές του ο Παύλος Χάππιλος που υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού παιχνιδιού μαγειρικής.


https://www.instagram.com/p/CTMtUE5jqfV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες και φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφησης του νέου πρωινού στο Star.