Penelope Cruz: Καρδιοκατακτήτρια από τα 15

Penelope Cruz: Καρδιοκατακτήτρια από τα 15

Ένα μουσικό βίντεο από τη δεκαετία του ΄80 αποδεικνύει πως η Ισπανίδα ηθοποιός ήταν το ίδιο εντυπωσιακή και στα 15 της χρόνια –με το ανάλογο στυλ της εποχής, βέβαια.

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood, με τα εξωτικά της χαρακτηριστικά να κλέβουν τη παράσταση και το τεράστιο ταλέντο της στην υποκριτική να την έχει κάνει μούσα πολλών μεγάλων σκηνοθετών. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούργιο για την Penelope Cruz, καθώς η Ισπανίδα με το φλογερό ταπεραμέντο ήταν μια μικρή καρδιοκατακτήτρια από τα 15 της μόλις χρόνια.

Πριν γίνει Χολιγουντιανή ηθοποιός, γυναίκα του Havier Bardem και μαμά, η Penelope είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μουσικό videoclip για το τραγούδι «La Fuerza del Destino» του ισπανκού pop συγκροτήματος Mecano, πίσω στο 1989.

Μόλις 15 χρονών, με την ανάλογη γιγαντιαία περμανάντ και το outfit που απαιτούσε η εποχή, η Cruz υποδύεται στο βίντεο το ερωτικό ενδιαφέρον του frontman του συγκροτήματος, Nacho Cano, χωρίς μάλλον να γνωρίζει πως σε μερικά χρόνια θα γινόταν η φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών ανά τον κόσμο και μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Παρακολουθήστε το videoclip παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Αγνοήστε το στυλιστικό λουκ, μην ξεχνάτε πως είμαστε στα 80s και κανείς δεν είναι περήφανος για το τι φορούσε τότε.