Υπόθεση βιτριόλι: No1 trend στο Twitter η εκπομπή της Καινούργιου - Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα

Πατούλια Κατερίνα
Υπόθεση βιτριόλι: No1 trend στο Twitter η εκπομπή της Καινούργιου - Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα

«Παίρνω δύναμη από τον κόσμο και τη συμπαράστασή του» τόνισε η Ιωάννα στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Η Ιωάννα που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, εμφανίστηκε στο δικαστήριο που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες φορώντας την ειδική μάσκα προσώπου και μόλις σήμερα, έδωσε την πρώτη της, αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η μάσκα και η υγεία της σήμερα


https://www.instagram.com/p/CUCG96ZBhqy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιωάννα εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς έχει συμβεί στο σώμα της, τι πρέπει να κάνει καθημερινά και τι κρύβει το μέλλον για εκείνη:

«H ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη, που οι τραυματισμοί που έχω στον κορμό, στο πρόσωπο, στο σώμα, στα χέρια, είναι μεγάλοι και ανέπαφο το σώμα μου είναι μόνο από τις γάμπες και κάτω.

Δεν είμαι 100% λειτουργική ακόμα, επιβάλλεται να κάνω καθημερινές θεραπείες και περιποιήσεις των μοσχευμάτων, αν δεν τα περιποιηθώ καθημερινά, θα χάσουν την όψη τους και σε βάθος χρόνου μπορεί να πρέπει να τα αντικαταστήσω. Θα περάσω σε μια δεύτερη φάση, με άλλα χειρουργεία.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε για την κατηγορούμενη

Η μάσκα αυτή με πιέζει, είναι θεραπευτική και δεν κρύβει την εικόνα μου. Θέλω να ξέρω σε τι κατάσταση είμαι και ποιες επιλογές έχω. Η γιατρός μου, η κυρία Καλοφώνου, μου έχει εξηγήσει τις επιλογές και τους κινδύνους».

Μιλώντας για τον 40χρονο, που υποτίθεται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου, η Ιωάννα ξεκαθάρισε μια και καλή το πώς έχουν τα πράγματα.



«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, εγώ θέλω να έρθει στο δικαστήριο να πει την αλήθεια, δεν τον έχω δει ποτέ, δεν ξέρω την όψη του, εκτός από τη συνομιλία στο Facebook δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή, δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.

Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους δύο. Όλα τα μηνύματα έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα, προσπάθησα να είμαι ευγενική και ειλικρινής και με τους δύο, δεν κατάλαβα ποτέ ποιος είναι ο λόγος που έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία.

Ήμουν ειλικρινής, εκείνη ήξερε πως εγώ δεν είχα επαφή με εκείνον, την δράστιδα την έβλεπα μια φορά τον χρόνο, σε κάποιο φιλικό σπίτι σε μια γιορτή, δεν ήμασταν φίλες, δεν βγαίναμε έξω, μια τυπική κοινωνική συναναστροφή».



Τι ζητάει η Ιωάννα από την πολιτεία:

«Θα πρέπει η πολιτεία να λάβει μέτρα, με τρομάζει η σκέψη πως υπάρχει συνεργός. Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου πολλοί άνθρωποι που βίωσαν αντίστοιχες επιθέσεις. Μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξέρω αν θα κατανοήσει η γυναίκα αυτή το κακό που έχει κάνει. Είναι σοκαριστικό ότι θα πονάω για δέκα χρόνια και εκείνη θα είναι ελεύθερη. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από το περιβάλλον της με εμένα».

https://www.instagram.com/p/CUC4kkdIoV0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νο1 trend στο Twitter η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε την εξομολόγηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου και έκανε την εκπομπή πρώτο trend στο Twitter. Εγκωμιαστικά σχόλια για το μεγαλείο καρδιάς της Ιωάννας αλλά και για τον τρόπο που η παρουσιάστρια χειρίστηκε αυτήν την πρώτη συνέντευξη του κοριτσιού που είδε να αλλάζει η ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ιδού το κύμα συμπαράστασης στα social media