Γη της ελιάς: Η Χάιδω έξαλλη, η Μυρτάλη σε αδιέξοδο, ο Μάνος σε δίλημμα και η Αθηνά ζητά ανακωχή

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Η Χάιδω έξαλλη, η Μυρτάλη σε αδιέξοδο, ο Μάνος σε δίλημμα και η Αθηνά ζητά ανακωχή

Οι προσωπικές και οι οικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται στο σημερινό επεισόδιο.

Νεύρα…πολλά νεύρα και εντάσεις στη Γη της Ελιάς, τη Μάνη δηλαδή! Ο Στάθης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη γυναίκα του μετά την εξαφάνιση της κόρης τους, ενώ η Χάιδω γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Μάνο να φιλάει τη Μαρίνα και το θεωρεί προσβολή στην κόρη της. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να βρει αποδείξεις για το αν είναι πλαστή η διαθήκη του πατέρα της;

Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Queen.gr: Ο Al Pacino μου είπε...είσαι όμορφη ως τραγωδία

https://www.instagram.com/tv/CUC1nxhqwGg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλη η οικογένεια Καπερνάρου βρίσκεται επι ποδός για να βρουν που έχει πάει η Βασιλική, ενώ ο Στάθης ρίχνει εκνευρισμένος την ευθύνη στην γυναίκα του Αρετή. Τελικά η Βασιλική βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της κολλητής της, της οποίας ο αδελφός ειδοποιεί την πατέρα της για να μην ανησυχεί. Είναι όμως ανένδοτη στις παρακλήσεις του πατέρα της. Στο σπίτι δεν ξαναγυρνά.

Η Χάιδω απειλεί και ο Ισίδωρος βάζει τις φωνές στον γιό του

Εντελώς τυχαία η Χάιδω θα δει τον παρολίγο γαμπρό της Μάνο, να φιλά την Μαρίνα και απειλεί θεούς και δαίμονες. Του λέει ευθέως ότι θα το διαδώσει παντού και πως δεν σεβάστηκε την μνήμη της κόρης της. Ο πατέρας του Ισίδωρος Βρεττάκος (Νίκος Γαλανός) δίνει τα δίκια όλου του κόσμου στην Χάιδω και συγκρούεται με τον γιό του. Και αυτός του δίνει τελεσίγραφο πως δεν θα επιτρέψει αυτή την σχέση.



Η Μυρτάλη ψάχνει αποδείξεις και η Αθηνά συμμάχους

Τα χειρόγραφα του πατέρα της πηγαίνουν στον δικηγόρο της και η Μυρτάλη ελπίζει ότι θα βρει έστω και ένα στοιχείο για να αποδείξει στην συνέχεια πως η διαθήκη του πατέρα της δεν είναι γνήσια. ‘Όμως καταλήγουν στο κενό οι προσπάθειές της. Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου) γνωρίζει τον Δημήτρη αλλά αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στην δική του περίπτωση. Η Αθηνά (‘Άντζελα Γκερέκου) που έχει μεγάλη έννοια μήπως η ξαδέλφη της καταλάβει τελικά πως δεν είναι γιός της ο Δημήτρης, προτείνει να ξεχάσουν το παρελθόν και τις κόντρες τους και να κάνουν μια νέα αρχή, αφού πλέον συνεργάζονται.

Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 17 χρόνια - Το Twitter αντέδρασε

Ψάχνει εναγωνίως να πάρει κάποιον με το μέρος της. Προς το παρόν όλοι είναι εναντίον της. Κρυφά και φανερά. Αυτό που δεν ξέρει ακόμη (αλλά σύντομα θα το μάθει) είναι πως και ο Δημήτρης την πρόδωσε. Προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Το δεύτερο θα την πονέσει περισσότερο.