Ο 4χρονος γιος του Mick Jagger είναι ίδιος ο μπαμπάς του (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο 4χρονος γιος του Mick Jagger είναι ίδιος ο μπαμπάς του (photo)

Ο μικρός Deveraux είναι ένας γλύκας και ίδιος ο μπαμπάς του.

Η Melanie Hamrick και ο Mick Jagger, ο frontman των Rolling Stones βγαίνουν από το 2014 και έχουν μαζί ένα τετράχρονο αγοράκι, τον Deveraux (ή Devi όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί η μαμά του σε άλλα posts).

Ένα Instagram post στο προσωπικό της account πριν από περίπου δεκατέσσερις ώρες ήταν αρκετό για να κάνει το Instagrm να ξετρελαθεί και να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Πώς ο μικρός Deveraux είναι ίδιος με τον μπαμπά του.

Θα ξεκαρδιστείς με τα σχόλια του Mick Jagger κάτω από τις φωτογραφίες του γιου του στο Instagram

Το post της Melanie στο Instagram με τον μικρούλη Deveraux

Η 34χρονη πρώην χορεύτρια μπαλέτου δημοσίευσε ένα γλυκό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του 4χρονου γιου της Deveraux -τον οποίο μοιράζεται με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της, Mick Jagger- στο Instagram τη Δευτέρα (20/9/21), δείχνοντας τον να κοιτάζει την κάμερα με τα ξανθά μαλλιά του να πέφτουν στα μάτια του και να φτάνουν σχεδόν μέχρι τους ώμους του.


https://www.instagram.com/p/CUEVx9qLNmr

Όπως φαίνεται και στο γλυκό στιγμιότυπο, ο Deveraux έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του, τον 78χρονο frontman των The Rolling Stones, Mick Jagger.

Ο μικρούλης έχει επτά μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του, συμπεριλαμβανομένου του 22χρονου Lucas, ο οποίος σχολίασε την ανάρτηση της Hamrick με το: «The homie». (Ο Lucas είναι γιος του Jagger με τη Βραζιλιάνα τηλεοπτική παρουσιάστρια Luciana Gimenez).

melhamrick 142089801 534177394223044 2905730427162809905 n

Τα σχόλια για την ομοιότητα στο Instagram

O μικρός Deveraux δεν πέρασε απαρατήρητος από το Instagram της μαμάς του, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τόσο για το πόσο γλυκός είναι, όσο και για την απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά του, Mick Jagger.



Μετά το σχόλιο του μεγάλου αδερφού του, ένα σχόλιο έκανε και ο Tommy Hilfiger. Tα υπόλοιπα σχόλια επεσήμαναν την ομοιότητα με τον μπαμπά του, ενώ κάποιοι έγραψαν πως μοιάζει και με την αδερφή του Georgia.

Το σίγουρο πάντως αν κρίνει κανείς από την πλειοψηφία σχολίων και likes είναι πως ο Deveraux έκλεψε την παράσταση.