Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της

Μαμά και κόρη γιόρτασαν την ημέρα με φαγητό και θέα από θάλασσα.

Σε παραλιακό εστιατόριο της Αθήνας βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με τη μαμά της Πόπη Κατσαρά. Η παρουσιάστρια, άλλωστε, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί.

Αυτήν τη φορά, επέλεξε να το κάνει βγαίνοντας έξω για να απολαύσουν το φαγητό τους με θέα και, φυσικά, δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τη στιγμή αλλά και να τη δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram.Η αφορμή της εξόδου; Τα γενέθλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που έγινε 34 ετών!

https://www.instagram.com/p/CUGSwmLIHhq

Τα σχόλια στο Instagram

Στη θέα του γλυκού σκηνικού, πολύς ήταν ο κόσμος που γρήγορα άφησε το δικό του σχόλιο, όχι μόνο για ευχηθεί στη Σπυροπούλου αλλά και για να εκθειάσει μαμά και κόρη.

spyropoulou mama genethlia2

Οι αφιερώσεις της Σπυροπούλου στη μαμά της

Αντίστοιχα, όποτε η μαμά της έχει γιορτή ή γενέθλια, η παρουσιάστρια δε χάνει την ευκαιρία να εμφανίζεται στο Instagram και να δημιουργεί υλικό ειδικά για εκείνη. Όπως όταν στα γενέθλιά της, δημοσίευσε μία φωτογραφία #tb από όταν εκείνη ήταν μικρή στην αγκαλιά της.

spyropoulou mama genethlia6

Το καλοκαίρι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Όσα μας έκαναν να σκάσουμε από τη ζήλια μας

Οι αναρτήσεις με τον σύντροφό της

https://www.instagram.com/p/CRLzFdUrNc3

Η Σπυροπούλου συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με τους δικούς της ανθρώπους. Μέσα στο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία και με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο σώμα της και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (photos)

DPG Network