Kanye West: Αποκαλύφθηκε το όνομα της τραγουδίστριας με την οποία απάτησε την Kim

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kanye West: Αποκαλύφθηκε το όνομα της τραγουδίστριας με την οποία απάτησε την Kim

Οι φήμες πως ήταν άπιστος και μάλιστα συνέβη με γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Ο χωρισμός της Kim Kardashian και του Kanye West έγινε για πρώτη φορά γνωστός στις 6 Ιανουαρίου 2021, ενώ επιβεβαιώθηκε και οριστικοποιήθηκε σχεδόν έναν μήνα αργότερα, τον Φεβρουάριο. Στο μεταξύ όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον Kanye West να έχει απατήσει την Kim Kardashian με γνωστή τραγουδίστρια.

Το όνομά της δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι πριν από λίγες ώρες, που πηγή κοντά στον rapper ανέφερε στη Sun πως ο Kanye West καμάρωνε για τη «σχέση» του με την Christina Milian.

Χαμός στο Hollywood: Ο Kanye West απάτησε την Kim Kardashian με τραγουδίστρια

Ο Kanye West και η απιστία με την Christina Milian

Ο Kanye West και η Christina Milian έκαναν περιοδεία μαζί το 2004 στο ξεκίνημα της πολλά υποσχόμενης καριέρας του. Τέσσερα χρόνια αργότερα το δίδυμο συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον Kanye να συμμετέχει στο hit της τραγουδίστριας, Diamonds.

Aνοίγοντας το κουτί με τις «σεξουαλικές εμπειρίες» του Kanye, μια πηγή είπε στη Sun ότι ο rapper καυχιόταν στην ομάδα του πως θα ερχόταν σε επαφή με τη νεαρή τότε τραγουδίστρια του Dip It Low.

«Ο Kanye τα ομολόγησε όλα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, την οποία όμως είδαν μόνο μέλη της ομάδας του. Είχε μιλήσει για την απιστία του στην Kim Kardashian, και ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχε κάνει κάτι με την Christina Milian».

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Kanye μίλησε για το «πόσο καλή ήταν η σεξουαλική επαφή μαζί της» αλλά δεν μπήκε ποτέ σε λεπτομέρειες για το πότε συνέβη.

Ο Kanye West παραδέχτηκε πως απάτησε τη σύζυγό του Kim Kardashian

Η αποκάλυψη ήρθε λίγο καιρό μετά τον πρόσφατο ισχυρισμό, πως ο Kanye West απάτησε τη σύζυγό του μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, Saint, το 2015. Οι πηγές ανέφεραν πως ο ράπερ απάτησε τη reality star του KUWTK, ενώ ζούσε στο εργένικο σπίτι του στο Hollywood. Το PageSix ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι οι στίχοι στο νέο τραγούδι του Kanye, Hurricane στο τελευταίο του άλμπουμ Donda, υποδηλώνουν επίσης ότι είχε απατήσει τη γυναίκα του.



Η αντίδραση της Christina Milian στις φήμες της απιστίας

Τι και αν οι φήμες απιστίας του Kanye West με την Christina Milian κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εκείνη τις ακούει και απλά τις αγνοεί, επιδεικνύοντας το πόσο ευτυχισμένη είναι με την οικογένειά της και τον σύζυγό της, Matt Pokora.



Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της είδησης πως ο Kanye καυχιόταν για τη «σχέση» του με την Christina Milian, η 39χρονη έδειξε πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της παρέμειναν ανενόχλητοι από τις φήμες αυτές. Η Milian έκανε ένα story στο Instagram της στο οποίο φαινόταν να χαμογελάει ενώ κρατούσε τον 4μηνών γιο τους, Kenna, και παρακολουθούσε τον Pokora να παίζει πιάνο.

Η Christina και ο Matt έχουν ακόμη μια μεγαλύτερη κόρη, την 11χρονη Violet.