Χαμός στο Hollywood: Ο Kanye West απάτησε την Kim Kardashian με τραγουδίστρια

Χαμός στο Hollywood: Ο Kanye West απάτησε την Kim Kardashian με τραγουδίστρια

Οι φήμες απιστίας του Kanye West προς την Kim, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο οριστικός χωρισμός της Kim Kardashian και του Kanye West ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο που πέρασε. Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά πράγματα ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων και μία ανακοίνωση του Kanye πως σκοπεύει να αλλάξει το όνομά του.

Λίγο αργότερα ήρθε και το unfollow στα social media, όμως η είδηση που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες είναι εκείνη της απιστίας του Kanye West προς την Kim Kardashian.

Συμβαίνει ακόμα και στην Kim Kardashian- Ο Kanye West την απάτησε

Ο rapper «κατηγορείται» πως απάτησε την Kim Kardashian με τραγουδίστρια

Αυτή είναι η είδηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τους fans ανά τον κόσμο να αναρωτιούνται ποια τραγουδίστρια είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο των Kimye.

Πηγές υποστηρίζουν πως ο Kanye υπήρξε άπιστος στη σύζυγό του λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους Saint -που τώρα είναι πέντε χρονών- με την άλλη γυναίκα να πιστεύεται ότι είναι παγκόσμια σταρ από μόνη της.



Μια πηγή ανέφερε στη Sun: «Ο Kanye απάτησε την Kim με μια πασίγνωστη τραγουδίστρια. Τη στιγμή που συνέβη, ο Kanye ζούσε κυρίως στο σπίτι του στο Hollywood επειδή ήταν πιο κοντά στο στούντιό του και δεν υπήρχε περίπτωση να γυριζει σπίτι στην Kim και το νεογέννητο μωρό του όταν έκανε πάρτι αργά στο στούντιο».

Kanye West – Kim Kardashian: Το unfollow και η κοινή total black εμφάνισή τους στο Met Gala 2021

Η πηγή πρόσθεσε ότι η απιστία του Kanye ήρθε κατά τη διάρκεια μιας ταραγμένης περιόδου στο γάμο τους, με την Kim να ασχολείται με το πώς θα χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της, κάνοντας γυμναστική από νωρίς το πρωί, κι εκείνον να μένει μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του.

«Είναι πραγματικά λυπηρό», πρόσθεσε η πηγή. «Κατηγόρησε τον εαυτό της και ορκίστηκε να επιστρέψει πιο “hot από ποτέ”», ανέφερε η πηγή.

Η MailOnline επικοινώνησε με έναν αντιπρόσωπο για περαιτέρω σχόλια.

Η απιστία και το νέο του τραγούδι

Μερικές ημέρες πριν κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του Kanye West Hurricane, από το άλμπουμ Donda, στο οποίο πολλοί αναφέρουν πως μιλάει για κάποια απιστία, μιας και κάπου αναφέρεται κάτι για μια άλλη γυναίκα.



Από την άλλη πηγές στο Page Six αναφέρουν πως αυτός ο στίχος για την άλλη γυναίκα πηγαίνει στην Irina Shayk, με την οποία είχε δεσμό για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η τραγουδίστρια με την οποία φημολογείται πως απάτησε την Kim το 2015, όμως όλα δείχνουν πως το όνομά της θα ανακαλυφθεί σύντομα.