Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και επίσημα την Κατερίνα Καραβάτου - Η έκπληξη της πρώτης εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και επίσημα την Κατερίνα Καραβάτου - Η έκπληξη της πρώτης εκπομπής

H αποκάλυψη της Καραβάτου στην Ελένη.

Η Ελένη Μενεγάκη, υποδέχτηκε και επίσημα την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega, η οποία θα κάνει πρεμιέρα με το «Τι λες τώρα!» το Σάββατο στις 13:50 από τη συχνότητα του Mega.

Η εξομολόγηση της Καραβάτου


https://www.instagram.com/p/CUFu_MPMqf4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Καραβάτου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και αποκάλυψε τα εξής:

Θεωρώ υπέροχο προσόν τον σεβασμό, έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου, όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια, τότε οι άλλοι είναι λάθος, όχι εσύ, τότε έχεις τη δύναμη να πεις την αλήθεια, για πράγματα για τα οποία παλιότερα δεν θα μιλούσες, εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου, δεν ήθελα να είμαι συγκινημένη, δεν είμαι μετρημένη αυτή τη στιγμή, είμαι ακριβής, έχω στεναχωρηθεί για πάρα πολλά και παράλληλα δεν είμαι.

Όταν ξεπεράσεις την κατάσταση που δεν είναι ωραία, πρέπει να μιλάμε καθαρά. Κάνουμε μια δουλειά. Θέλεις δεν θέλεις, για να έχουμε την καρδιά μας καθαρή. Εγώ, αυτό που κρατώ και κανείς δε μπορεί να μου πάρει, είναι πως όλους αυτούς που έχουν προσπαθήσει να με κοροϊδέψουν, να με βλάψουν, να με προδώσουν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν; Όχι».

Η Καραβάτου μίλησε για το διαζύγιο από τον Κρατερό: Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην σύζυγό της

Το Τι Λες Τώρα:

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στις 13.50 και η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της και τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.



Η Ελένη δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για την Καραβάτου:

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα:

«Είσαι εκπληκτική σήμερα, δεν ξέρω πού να πάω την κουβέντα, είναι τόσο δυνατή η αλήθεια σου που βγαίνει από τα μάτια και το πρόσωπό σου, προτού βγει από το στόμα σου, δεν σε βλέπω συχνά αλλά σε νιώθω πως είσαι σε μια πιο ώριμη φάση. Δεν σου έχουν συμβεί λίγα».



Τι θα δούμε στο Τι λες Τώρα: Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Queen.gr