Saved by the Bell: Επικό reunion για τις τρεις πρωταγωνίστριες μετά από 30 χρόνια (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Saved by the Bell: Επικό reunion για τις τρεις πρωταγωνίστριες μετά από 30 χρόνια (photo)

Ποζάρουν μαζί μετά από 30 χρόνια.

Πολύ πριν τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, το Saved by the Bell, στη χώρα μας έπαιζε ως Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι, μάθαμε τις νεανικές σειρές, αγαπήσαμε τον Ζάκ και γελάσαμε με τον Σκριτς.

Και μιας και τα reunion είναι πολύ της μόδας, η δεύτερη σεζόν του Saved by the Bell, θα έρθει σύντομα στις οθόνες μας και στην πρόσφατη φωτογραφία της 49χρονης ηθοποιού Elizabeth Berkley είδαμε τις πρωταγωνίστριες της σειράς, να ποζάρουν μαζί μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Η Berkley πόζαρε αγκαλιά με τις 47χρονες Tiffani Thiessen και Lark Voorhies.


https://www.instagram.com/p/CUF4U1ePcvD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Elizabeth έγραψε χαρακτηριστικά για το reunion:

«Αυτές οι κυρίες, τι δώρο να δουλεύω μαζί τους ξανά, πόσο ξεχωριστή είναι η ιστορία μας, δουλέψαμε σκληρά σαν παιδιά για ένα σόου που οι άνθρωποι αγαπούν ακόμα, πήγαμε στο σχολείο μαζί, οι γονείς μας, μας πρόσεχαν, ήταν ένα ασφαλές μέρος για να μεγαλώσουμε και με αυτές τις ρίζες έχουμε απογειωθεί παρέα ως γυναίκες».

Η 49χρονη τόνισε πως ανυπομονεί να μας δείξει την μαγεία που ετοιμάζουν. Μιλώντας για τους συμπρωταγωνιστές της και η Tiffani είχε τονίσει πως είναι κοντά με όλα τα παιδιά όπως ο Mark-Paul Gosselaar και ο Mario Lopez.

Ο θάνατος του Σκριτς



Το reboot της σειράς, πήρε έγκριση τον περασμένο Ιανουάριο και τοποθετείται τριάντα χρόνια μετά, ακολουθώντας το σήμερα των πρωταγωνιστών μετά το φινάλε της σειράς το 1993.

Αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια ένα μήνα μετά τη διάγνωση καρκίνου

Δυστυχώς, από το reunion της σειράς θα λείπει ο Screech. Ο 44χρονος ηθοποιός Dustin Diamond έφυγε από τη ζωή την 1η Φεβρουαρίου 2021 από καρκίνο στον πνεύμονα.