JLo-Ben Affleck: Eίναι δύο ξένοι... στο Instagram- Η κίνηση που τους πρόδωσε (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
JLo-Ben Affleck: Eίναι δύο ξένοι... στο Instagram- Η κίνηση που τους πρόδωσε (photos)

Τα social media πρόδωσαν τη δραστηριότητά τους.

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μετρά ήδη πέντε μήνες. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στα τέλη Απριλίου, σχεδόν έναν μήνα μετά τα δημοσιεύματα πως ο Alex Rodriguez απάτησε τη λατίνα τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά παρά τις αρχικές προσπάθειες που έκανε να τα ξαναβρούν και η σχέση της JLo με τον πρώην Ben, μόλις ξεκινούσε... ξανά. Μέχρι και σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές φωτογραφίες, πολλές έξοδοι και πολλές τρυφερές στιγμές, όμως το ζευγάρι ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη σχέση του στα γενέθλια της Jennifer, όταν η 52χρονη ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες που αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά.


https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

Κατενθουσιασμένος ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez: «Την κοιτάζω με δέος»

Ωστόσο ενώ όλα δείχνουν τόσο ρόδινα μεταξύ τους, τα social media πρόδωσαν μια ανεξήγητη κίνηση.

Η αλλόκοτη δραστηριότητα στο Instagram

Η αλήθεια είναι πως από τα social media δεν μπορείς να κρυφτείς. Ό,τι και να γίνει με κάποιον τρόπο θα προδοθείς. Και αυτό συνέβη με τους Affleck-Lopez, οι οποίοι προκάλεσαν ερωτηματικά, μόλις οι fans τους αντιλήφθηκαν πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

O Ben Affleck ακολουθεί μόλις 94 accounts, με ονόματα όπως οι Tom Brady, Boston Red Sox, GQ και άλλα, ενώ η Jennifer Lopez ακολουθεί πάνω από 1000 accounts, ωστόσο κανένα από αυτά δεν είναι ο Ben.

Τη στιγμή αυτή που γράφονται οι γραμμές αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς και μπορείς να το δεις και στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.



Οι δηλώσεις του Affleck για τη JLo έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Μερικές ώρες πριν ανακαλύψουν οι fans πως δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, οι δηλώσεις του Ben Affleck για τη JLo έκαν τον γύρο του διαδικτύου. Μετά την ανάδειξη της Jennifer ως Brand Visionary της Adweek 2021, o ηθοποιός έκανε στο ίδιο περιοδικό μια δήλωση για την αγαπημένη του.

jennifer lopez ben affleck festival venetias

«Κοιτάζω με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ ως καλλιτέχνης, το πολύ που μπορώ να κάνω είναι ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια επίδραση που λίγοι άνθρωποι είχαν στην ιστορία, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σταθώ και να τη θαυμάσω μόνο με σεβασμό».

Δες παρακάτω στη gallery τα πειστήρια του Instagram.