Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται - Το ίδιο και τα πιο αστεία memes που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται - Το ίδιο και τα πιο αστεία memes που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Οι φανς των Άγριων Μελισσών έκαναν αστεία tweets αναμένοντας την πρεμιέρα της σειράς.

Λίγες μέρες έμειναν μόνο μέχρι την πρεμιέρα του νέου Κύκλου των Άγριων Μελισσών. Στις 27 Σεπτεμβρίου η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Γιάννης Βασιλώττος και όλο το υπόλοιπο cast ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σειρά και να αφηγηθεί στο κοινό την ιστορία του Διαφανίου επί εποχής δικτατορίας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στους λογαριασμούς της σειράς στο Instagram δημοσιευόταν τακτικά φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του Γ’ Κύκλου, δίνοντας στο κοινό μία γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να δει. Από την άφιξη του Αιμίλιου Χειλάκη και την ανάληψη του ρόλου του Ακύλα μέχρι την πρόσφατη ανάρτηση για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στον ρόλο του Πέτρου Ορφανίδη.

https://www.instagram.com/p/CT9Qj4fKd5u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έτοιμος για εκδίκηση! Η φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη στο Διαφάνι

Τα πιο αστεία memes για τις Άγριες Μέλισσες

Μέχρι να φτάσει, όμως, η μεγάλη μέρα που όλη η χώρα θα συντονιστεί ξανά στο βραδινό της ραντεβού, οι φανς της σειράς αποφάσισαν να κάνουν αστεία memes με σκηνές των πρωταγωνιστών.


Άγριες Μέλισσες: Τρολάρισμα, πειράγματα και γέλια στα παρασκήνια πριν το…δράμα!

Υ. Γ. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στο χιουμοριστικό 30 second challenge του Γιώργου Σουξέ.

«Στον πρώτο κύκλο συνέβη το εξής: Εγώ ήμουν νομοτάρχης, παρέμενα νομοτάρχης, πήγαινα μέχρι το καφενείο, έπινα κανένα τσιπουράκι, έτρωγα κανένα κεφτεδάκι, γυρνούσα στο σπίτι, η μάνα μου έλυνε τα μυστήρια, εγώ ξαναγυρνούσα στο καφενείο, έτρωγα κανένα κεφτεδάκι, κάνα μεζεδάκι… Ε, έτσι πέρασε ο πρώτος κύκλος. Ο δεύτερος ήταν πιο δύσκολος. Έτρωγα διπλές μερίδες κεφτεδάκια, έπινα διπλά τσιπουράκια, η μάνα μου έλυνε πάλι τα μυστήρια και έτσι κύλησε και ο δεύτερος κύκλος»

Θες περισσότερα αστεία memes από Άγριες Μέλισσες; Κανένα πρόβλημα! Συνέχισε παρακάτω...