Άγριες Μέλισσες: Τρολάρισμα, πειράγματα και γέλια στα παρασκήνια πριν το…δράμα!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Τρολάρισμα, πειράγματα και γέλια στα παρασκήνια πριν το…δράμα!

Λίγο πριν την πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, οι ηθοποιοί τρολάρουν τους εαυτούς τους και τους ρόλους τους.

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings στα social media.

Αιμίλιε….μας κατατρόμαξες!

Νεοφερμένος στην σειρά φέτος ο Αιμίλιος Χειλάκης αλλά με πολύ σημαντικό ρόλο ως Ακύλας Μεγαρίτης, μπήκε και εκείνος από νωρίς στο κλίμα, χρησιμοποιώντας το μεγάλο του όπλο. Δηλαδή την βαθιά αισθαντική φωνή του!


https://www.instagram.com/p/CUCcLOKKHWA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Spoiler Άγριες Μέλισσες: O νέος έρωτας της Ασημίνας- Η είσοδος Παπασπηλιόπουλου στο καστ (video)

Μυρσίνη; Και εσύ;

Και ενώ αυτές τις ημέρες γυρίζονται στα παλιά κτίρια του Αρσάκειου στο κέντρο της Αθήνας τα επεισόδια που αφορούν στην δίκη για την δολοφονία του Θέμελη με κύριο ύποπτο φυσικά τον Δούκα Σεβαστό, η γυναίκα του Μυρσίνη, η αγαπημένη μας Κατερίνα Διδασκάλου, έκανε παιχνίδι με τα φίλτρα μαζί με την ηθοποιό Νεφέλη Κουλούρη (την παρά λίγο νύφη της Δόμνα) να σιγοντάρει.


https://www.instagram.com/p/CUDtkSWgduZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη φιλά τον Κωνσταντή - Το κοινό αντιδρά: Ζητά επανασύνδεση με Δρόσω

Την αρχή έκανε η Ελένη

Την αρχή άλλωστε την είχε κάνει η Μαρία Κίτσου, στο backstage του τελευταίου επεισοδίου του προηγούμενου κύκλου. Εμείς ως τηλεθεατές είχαμε…σπαράξει στο κλάμα και οι ηθοποιοί είχαν τρελαθεί στα γέλια για να αποφορτιστούν, πάνω από το μνήμα του Μιλτιάδη, δηλαδή του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος υπήρξε τρελό πειραχτήρι στα γυρίσματα.


https://www.instagram.com/p/CT9FPDAA-kj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χρυσό ….Που Που!

Στην σειρά είναι τα αγαπημένα μας ξαδέλφια, κουρέας και καφετζής, οι ονομαστοί Τουρνίκηδες, που όλο γκρινιάζουν μεταξύ τους αλλά κατά βάθος αγαπιούνται πολύ. Στην κανονική τους ζωή ο Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που γνωρίζονται από τα πρώτα τους χρόνια στην δραματική σχολή. Μέχρι να τους χωρίσει φέτος η εξορία (αυτό το επεισόδιο είναι άκρως συγκινητικό) βγήκαν έξω από τα ρούχα τους και διεκδικούν να γίνουν και εκείνοι το πιο γνωστό δίδυμο του Διαφανίου. Τι δηλαδή; Μόνο ο Λάμπρος και η Λενιώ, η Δρόσω και ο Κωνσταντής; Που που και ξερό ψωμί από εδώ και πέρα.


https://www.instagram.com/p/CT6qrH3qcJL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο κανταδόρος Μπάμπης

Σε μουσικό Γυμνάσιο σπούδασε, είναι πολύ καλός τραγουδιστής εκτός από πολυτάλαντος ηθοποιός και ο αγαπημένος μας Γιάννης Βασιλώττος που υποδύεται τον υιο Βαμβακά αποφάσισε να κάνει μια διασκευή και να κάνει αφιέρωση στον παλιό του έρωτα (ίσως και παντοτινό) την Ασημίνα. ‘Άλλωστε θα κάνει καιρό να την δει γιατί θα φύγει και εκείνος για Λέρο μεριά στα νέα επεισόδια.


https://www.instagram.com/p/CT-NmB-AfVp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρεμιέρα με νέες εξελίξεις

Το διάστημα μετά την 21η Απριλίου του 1967 και οι νέες πολιτικές εξελίξεις βρίσκουν το Διαφάνι ανάστατο και τους ήρωές μας φορτισμένους. Η οικογένεια Μεγαρίτη μετακομίζει στο Σεβαστεικο και οι αδελφές Σταμίρη με τον Λάμπρο να είναι ο προστάτης τους, προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους.



Αλλά αυτά είναι μόνο στην αρχή. Stay tuned γιατί ερχόμαστε και με νέες αποκαλύψεις!

Φωτογραφίες: @agriesmelissesbackstage