Γη της ελιάς: Και ξαφνικά ο Φίλιππος.... φιλούσε υπέροχα (τη Βασιλική) - Το νέο trend των social!

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Και ξαφνικά ο Φίλιππος.... φιλούσε υπέροχα (τη Βασιλική) - Το νέο trend των social!

‘Ήταν outsider και τώρα όλοι μιλούν για αυτό το ζευγάρι στο twitter. Σε λίγο θα κοντραριστούν και με την Αργυρώ και τον Αστέρη στον Σασμό!

Η Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) και ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) δεν είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην Γη της ελιάς στο Mega, αλλά μετά τη χθεσινή ανατροπή στο σενάριο και την καυτή ερωτική σκηνή τους, οι χρήστες του Twitter τους έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους.

Γη της ελιάς: Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ζευγάρι και η Αθηνά εξοργίζεται με τον Δημήτρη

Έρωτας πάνω στις πέτρες και κάτω από τη βροχή (τρέμε Notebook)

Στην ύπαιθρο της Μάνης δεν έχουμε μόνο ελαιώνες, έχουμε και… χαλάσματα που κάνουν το ιδανικό σκηνικό, σχεδόν κινηματογραφικό, για να ανθίσει ένας έρωτας. Aκόμη και αν είναι ριψοκίνδυνος ή απαγορευμένος, αφού γίνεται ανάμεσα στους γόνους δύο οικογενειών που τους χωρίζει μια παλιά βεντέτα. Και μια υποψία για ένα διπλό φονικό (μην ξεχνάμε τις κατάρες της Χάιδως).

Εκεί, λοιπόν, τα δύο παιδιά που μέχρι χθες ένιωθαν μεταξύ τους μια (για άγνωστο λόγο) αντιπάθεια που δεν είχε σχέση με την βεντέτα, μπήκαν στα χαλάσματα να προστατευτούν από τη βροχή και τα οργισμένα βλέμματα έδωσαν την θέση τους σε παθιασμένες αγκαλιές.



Εδώ ζωγράφισε με την σκηνοθεσία ο Ανδρέας Γεωργίου, αν εξαιρέσουμε τις κοφτερές πέτρες πάνω στις οποίες το ζευγάρι έζησε τον έρωτά του (καθόλου βολικό και καθόλου ιπποτικό από το αγόρι προς το κορίτσι του) αλλά ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου κατάφερε να είναι έως και...σέξι σε αυτή την σκηνή.



Ο μόλις 22 ετών ηθοποιός έχει πάντως δυνατότητες για να εξελιχθεί μεγαλώνοντας και εμφανισιακά (δημιουργώντας το δικό του fan club) αλλά και υποκριτικά.


https://www.instagram.com/p/CQ3V_k1ry9Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μυρτάλη και Στέφανος ή Ιουλία και Στάθης;

Στη δεύτερη θέση, τις εντυπώσεις του κοινού κερδίζουν η Ιουλία και ο Στάθης (Αντιγόνη Κουκουλάκου και Πασχάλης Τσαρούχας) και όχι η Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) και ο Στέφανος (Liam Ireland). Ειδικά τον τελευταίο, ο κόσμος των social media δεν μπορεί με τίποτε να τον αποδεχτεί, λόγω και της περίεργης προφοράς του ή για να είμαστε ακριβείς, λόγω της περίεργης ορθοφωνίας του. Υποκριτικά πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά και στα νέα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο της τέχνης, αν μη τι άλλο πρέπει να είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί!

Kisses