J2US: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τα ανατρεπτικά ζευγάρια στην Καινούργιου - Έκπληξη με Στικούδη!

J2US: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τα ανατρεπτικά ζευγάρια στην Καινούργιου - Έκπληξη με Στικούδη!

Τα ζευγάρια και το πλατό θα εντυπωσιάσουν. 1.700 τ.μ. και ένας χώρος γεμάτος led!

Παρακολουθώντας το τρέιλερ και μόνο, καταλάβαμε ότι το Just The 2 Of Us επιστρέφει πιο φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό από ποτέ! Ζευγάρια-έκπληξη που δεν θα μας πήγαινε ποτέ το μυαλο ότι θα δούμε μαζί, ξεχωριστή κριτική επιτροπή, λαμπερά σκηνικά και κοστούμια, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βάλουν «φωτιά» στα Σαββατόβραδά μας.

Επιμέλεια κειμένου: Ιωάννα Τζανή, Νατάσσα Σχοινά

Τον δικό του ανατρεπτικό τόνο σε κάθε επεισόδιο αυτού του υπέρ-show, θα δίνει ο ένας και μοναδικός... Νίκος Κοκλώνης!



Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε, έφτασε!

To πιο σύγχρονο και ξεσηκωτικό show της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στον Alpha, και μας προσκαλεί να συμμετέχουμε σε ένα απίστευτο πάρτι! Σουρεαλιστικές μεταμφιέσεις, χιουμοριστικές εμφανίσεις, μας κλείνουν το μάτι και ετοιμάζονται να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στα βράδια μας.


https://www.instagram.com/p/CUKKVE0I5tR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν και φέτος οι: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής! Με τα εύστοχα σχόλια, το χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό και την πληθωρικότητά τους, θα συμβάλλουν στο να συνεχίσει αυτό το show να γράφει τη... δική του ιστορία!


https://www.instagram.com/p/CTuRvTFKpnr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ζευγάρια - έκπληξη

Οι celebrities που θα λάβουν μέρος στο J2US είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να φανταστούμε. Ήδη ανυπομονούμε να τους δούμε πάνω στη σκηνή να τραγουδούν και να χορεύουν, χαρίζοντάς μας ξεκαρδιστικές στιγμές!

Τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί είναι τα πιο αναπάντεχα που έχουμε απολαύσει ποτέ στο show. Και σίγουρα θα συμφωνήσεις μόλις διαβάσεις τα ονόματα!


https://www.instagram.com/p/CUIkgWvIjZW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή της Καινούργιου

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει σχετικά με όλα όσα θέλεις να μάθεις για την εκπομπή. «Όλα αυτά που θα δείτε, δεν έχουν ξανασυμβεί στην Ελληνική τηλεόραση», είπε η παρουσιάστρια.

«Αυτό που θα δείξουμε δεν έχει ξανασυμβεί. 1.700 τ.μ.. Είναι γεμάτο led και στο πάτωμα. Είναι σαν Eurovision», σχολίασε ο Κοκλώνης.

Μίλησε, μάλιστα, για την επικοινωνία που είχε με τον Θέμη Αδαμαντίδη: «Θέλω να συμμετέχεις στο Just και μάλιστα έχω και μία ιδέα. Πώς θα σου φαινόταν η Σάσα Σταμάτη;», του είπε.

Χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα, ο Κοκλώνης έδωσε και μία έξτρα πληροφορία. Ένα ζευγάρι - έκπληξη θα τραγουδήσει το «Η αγάπη θέλει δύο» που είχαν τραγουδήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης».

Όσο για την ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει φέτος, δήλωσε: «Γίνεται μία προσπάθεια με 280 άτομα. Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου. Η ομάδα το κάνει» και πρόσθεσε: «Ένιωσα μεγάλη αχαριστία πέρσι. Ήρθα εδώ και ένιωσα μία αγκαλιά»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την ομάδα της Καινούργιου επιβεβαίωσε τα εξής ζευγάρια:

  • Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη
  • Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan
  • Ιωάννα Τούνη - Νικηφόρος
  • Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης
  • Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος
  • Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς
  • Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα
  • Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης
  • Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα
  • Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου

Ο Κοκλώνης επιβεβαίωσε και την Κατερίνα Στικούδη, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της (σ.σ. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που δηλώνεται επίσημα η εγκυμοσύνη της Στικούδη, καθώς η ίδια δεν έχει σχολιάσει το γεγονός), και θα αναλάβει το backstage. Παράλληλα, σημειώθηκε και η Ελένη Βουλγαράκη, χωρίς αναφορά στον ρόλο που θα έχει.

Στην πρεμιέρα, θα είναι και ο Βασίλης Καρράς.



Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή εμφανίστηκε και η Ζωζώ Σαμπουντζάκη, για να μεταφέρει τις ευχές της για τη νέα σεζόν και να εκφράσει την αγάπη της προς τον Κοκλώνη. Όταν εκείνος τη ρώτησε αν θα έρθει στη νέα σεζόν, εκείνη χωρίς σκέψη απάντησε: «Όποτε μού πεις θα είμαι κοντά σου»



Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε τα καλά λόγια της ηθοποιού για τον Κοκλώνη, συμπληρώνοντας ότι εκείνος συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους είτε πρόκειται για τον ιδιωκτήτη του καναλιού είτε για έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία ανάγκη.

Δείτε στη photo gallery ποια είναι τα ζευγάρια και τα ονόματα που μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση!

Cover photo: j2us_gr