«Παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου»: Η κραυγή αγωνίας της θεάς των catwalks Linda Evangelista

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου»: Η κραυγή αγωνίας της θεάς των catwalks Linda Evangelista

Η εξομολόγηση της Linda Evangelista σοκάρει.

Σε μια εξομολόγηση προέβη μέσα από το Instagram account της η Linda Evangelista, η οποία αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας εταιρείας αισθητικής χειρουργικής αφού φέρεται να έμεινε «άγρια παραμορφωμένη» έπειτα από επέμβαση και με βαθιά κατάθλιψη.

Στο post που έκανε στο Instagram account της πριν από περίπου 12 ώρες αποκάλυψε έπειτα από ερωτήσεις και μηνύματα των followers της, τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με εταιρεία αισθητικής χειρουργικής έπειτα από μια επέμβαση που έκανε.

«The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του '90

Η αποκάλυψη-εξομολόγηση της Linda Evangelista στο Instagram

«Σήμερα πήρα την απόφαση να “μετατρέψω” σε σωστό και να αποκαλύψω ένα λάθος που συνέβη και από το οποίο υποφέρω και κρατάω κρυφό για τον εαυτό μου πάνω από πέντε χρόνια. Για τους followers μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από μία αισθητική διαδικασία που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε», έγραψε σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Τετάρτη το 56χρονο supermodel.


https://www.instagram.com/p/CUJZa40tWXC

Η Evangelista ισχυρίστηκε ότι η θεραπεία «αύξησε και δεν μείωσε τα λιποκύτταρά της και την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις».

Πρόσθεσε μάλιστα πως πλέον είναι αυτό ακριβώς που περιγράφουν τα tabloids: «αγνώριστη».Η απόφαση της Linda Evangelista για την πορεία της ζωής της

Στο ίδιο post στο Instagram η Linda έγραψε: «Η αποτυχημένη αυτή επέμβαση οδήγησε στην ανάπτυξη της Παράδοξης Λιπώδους Υπερπλασίας (PAH), η οποία δημιουργεί μια διευρυμένη και σφριγηλή μάζα κάτω από το δέρμα, κίνδυνος που δεν γνώριζα πριν από τη διαδικασία.

Η PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον βιοπορισμό μου, αλλά με έχει οδηγήσει σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη αυτοεκτίμησης.

Με αυτή τη μήνυση προχωράω για να απαλλαγώ από την ντροπή μου και δημοσιοποιώ την ιστορία μου. Βαρέθηκα να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου».

DPG Network