Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Τhe 2night show» επιστρέφει με πρόσωπο έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Τhe 2night show» επιστρέφει με πρόσωπο έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου για το late night show του Ant1 με τον παρουσιαστή να επιστρέφει με νέες στήλες και εκπλήξεις! 

Το «Τhe 2night show» φέρει την προσωπική σφραγίδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου εδώ και 6 τηλεοπτικές σεζόν, γεμάτες πρωτιές στην τηλεθέαση και φέτος επιστρέφει με κάποιες μικρές ευχάριστες ανατροπές. Φυσικά και θα συνεχίσει ο παρουσιαστής να φιλοξενεί πρόσωπα της επικαιρότητας και να έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά φέτος θα έχει και άλλη... παρέα. Θα έχει μαζί του, έναν πολύ καλό του φίλο στον ρόλο του συμπαρουσιαστή και δεν είναι άλλος από τον μικρό Σπύρο Ντούγια, τον Σέργιο από τις Άγριες Μέλισσες που αποκτά και το δικό του….μίνι στούντιο μέσα στο πλατό, όμοιο με εκείνο του Γρηγόρη!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει πρεμιέρα μαζί με τις Άγριες Μέλισσες

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν δημιουργήθηκε μια μεγάλη αγάπη μεταξύ του Γρηγόρη και του μικρού και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να τον έχει μαζί του φέτος στα γυρίσματα.


Ο μικρός Σπύρος Ντούγιας που φέτος πηγαίνει στην Τρίτη Δημοτικού, έχει βέβαια προτεραιότητα τα μαθήματά του και το σχολείο του, για αυτό και στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών όσο και στα γυρίσματα του «The 2night show» θα είναι μόνο όταν θα έχει διαθέσιμο χρόνο. Ο Σπύρος θα παίρνει και εκείνος συνεντεύξεις με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο από τους καλεσμένους και όσοι έχουν δει τα πρώτα γυρίσματα μιλούν για καταστάσεις που βγάζουν πολύ γέλιο αλλά και ειδήσεις από τον λιλιπούτειο ηθοποιό και πλέον και παρουσιαστή!

Τα βράδια μας αλλάζουν με το show να μεταδίδεται πλέον κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.30.