Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος: Όλες οι celebs που έκρυψαν την εγκυμοσύνη τους

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος: Όλες οι celebs που έκρυψαν την εγκυμοσύνη τους

Πόσο εύκολο είναι να κρύψεις μια εγκυμοσύνη; Οι διάσημες που τα κατάφεραν.

Από το Your Face Sounds Familiar ακόμα, είχαν φανεί τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης της Κατερίνας Στικούδη, η οποία δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση, ακόμα και στους πρώτους ψιθύρους.

Οι μήνες περνούσαν και από το Instagram account της τραγουδίστριας δεν γινόταν σαφές αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα είναι άλλωστε παντρεμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι αριθμεί δέκα χρόνια μαζί και ο ερχομός ενός παιδιού θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε live, φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα και της εύχονταν με το καλό!

Η πρώτη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης:

Μέσα στο καλοκαίρι, η τραγουδίστρια Naya, είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Στικούδη με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.



«Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία. Της έστειλα και πρόσφατα για το μωράκι της, γιατί έμαθα πως είναι έγκυος. Πραγματικά, εύχομαι τα καλύτερα. Περιμένει αγοράκι απ' ότι έμαθα», ανέφερε η Νάγια.
Σε όλα τα βιντεοκλίπ που έχει γυρίσει η Κατερίνα, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της και όλοι μιλούσαν για την εγκυμοσύνη, χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη όχι μόνο είναι έγκυος αλλά θα είναι μαζί του στο backstage του J2us.
«Την αγαπώ πολύ την Κατερίνα, είναι τώρα εννιά μηνών ή οκτώ, έχει γραφτεί αλλά θα επιβεβαιώσω πως θα είναι μαζί μου στο backstage φέτος».



Μέχρι στιγμής η Στικούδη τηρεί σιγή και θα δούμε όλοι πώς θα εμφανιστεί τελικά στην αυριανή πρεμιέρα του J2Us.
Δεν είναι μόνο η Κατερίνα που έκρυψε την εγκυμοσύνη της. Ιδού ποιες άλλες διάσημες κυρίες το έχουν κάνει: