Παντρεύεται σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης και βαφτίζει τον γιο του: 'Ολες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεται σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης και βαφτίζει τον γιο του: 'Ολες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου

Γαμπρός ντύνεται σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης.

Η σημερινή Δευτέρα (27/9/21) είναι ιδιαίτερη για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος ντύνεται γαμπρός. Ο πρώτος Έλληνας masterchef και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου εν όψει λίγων και αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Η είδηση για τον γάμο του έγινε γνωστή την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από το Instagram account της Soula Glamorous, η οποία ήταν και η πρώτη που είχε αποκαλύψει πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς.

Άκης Πετρετζίκης: Από τη νίκη στο MasterChef στην εκκλησία- Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Ο γάμος του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Σήμερα (27/9/21) αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Μιχαήλ. Στις 09:20 το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της γνωστοποίησε πως ο γάμος του σεφ θα γίνει σε λίγη ώρα με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

petretzikis pantrevetau 1

Η απεσταλμένη της εκπομπής, βρίσκεται στο κτήμα όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού, αλλά και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος σε μερικές ημέρες γίνεται τριών μηνών.

Ένα πέπλο μυστηρίου είχε καλύψει τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είτε θα γίνει Κυριακή (26/9) είτε τη Δευτέρα. Τελικά σήμερα είναι η μεγάλη μέρα και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.



Ο Άκης Πετρετζίκης επέστρεψε στη δουλειά με τον γιο του (video)

Η βάφτιση και το όνομα του γιου του

Εκτός από τον γάμο του Άκη που γίνεται σήμερα (στις 11:30) το ζευγάρι θα βαφτίσει και τον σχεδόν τριών μηνών γιο του.

Όπως έχει γνωστό το όνομά που θα δώσουν στον γιο τους είναι Αχιλλέας, και ο σεφ είχε δώσει κάποιο hint στο Instagram account του πριν από λίγο καιρό. Ο Άκης πόζαρε αγκαλιά με τον γιο του σε μια φωτογραφία, στην οποία μικρούλης φορούσε ένα ζακετάκι με τα αρχικά «AP». Ο γάμος τους τελείται κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς την παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων και με αγαπμένους τους ανθρώπους.


https://www.instagram.com/p/CTmx0GlszAL

Η γέννηση του γιου του πριν από τρεις μήνες

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους», έγραφε χαρακτηριστικά ο πρώτος Έλληνας MasterChef σε ένα post στο Instagram όπου κρατούσε αγκαλιά τον νεογέννητο γιο του!


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R

Να ζήσουν λοιπόν!