Άκης Πετρετζίκης: Από τη νίκη στο MasterChef στην εκκλησία- Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Πατούλια Κατερίνα
Άκης Πετρετζίκης: Από τη νίκη στο MasterChef στην εκκλησία- Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Μετά την πατρότητα, έρχεται ο γάμος για τον Άκη Πετρετζίκη.

Στις 2 Ιουλίου 2021, ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του στο Instagram, την πιο σημαντικής και γλυκιάς δημιουργίας του.

Καρπός της σχέσης του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ο Πετρετζίκης junior έκανε μπαμπά τον Άκη και τον έφερε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Η γέννηση του Πετρετζίκη junior:

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους», έγραφε χαρακτηριστικά ο πρώτος Έλληνας MasterChef σε ένα post στο Instagram όπου κρατούσε αγκαλιά τον νεογέννητο γιο του!



Ο γάμος προ των πυλών

Ο Άκης Πετρετζίκης σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή. Το άνοιγμα που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στα social media, φανερώνει και την ηρεμία η οποία τον διακατέχει στην προσωπική του ζωή αυτό το διάστημα. Μετά την κοινή πόζα με τη μητέρα του παιδιού του στο Instagram μέσα στο καλοκαίρι και φορώντας μαγιό, ο Άκης, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

Οι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη έκαναν χαμό στο Instagram αλλά ο James Καφετζής έκανε επικό σχόλιο

Το προφίλ της Soula Glamorous στο Instagram, της περσόνας που παραμένει ανώνυμη, που πρώτη είχε αποκαλύψει πως ο Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς, επιβεβαίωσε πως ο Άκης θα ντυθεί γαμπρός και μάλιστα τα προσκλητήρια έχουν ήδη δοθεί για το μυστήριο.

Άκης Πετρετζίκης: Μας εύχεται καλό χειμώνα με «φέτες» κοιλιακούς έχοντας τη σύντροφό του αγκαλιά

Με τρία stories στο Instagram, το εν λόγω account ενημέρωσε πως ο Άκης θα παντρευτεί την Κωνσταντίνα αλλά δεν γίνεται λόγω για την βάπτιση του Πετρετζίκη junior που ίσως συνοδευτεί μαζί με τον γάμο.

Η νίκη στο MasterChef:

Ο Άκης υπήρξε ο πρώτος Έλληνας MasterChef, μετά τη νίκη του στο παιχνίδι μαγειρικής του Mega το 2010 όπως την είχε ανακοινώσει η τότε παρουσιάστρια του παιχνιδιού Ευγενία Μανωλίδου.



Ο ίδιος είχε εξηγήσει για τη μαγειρική:

«Η μαγειρική ήταν το πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα να κάνω. Γιατί μέσα από αυτήν θα είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω σε κάθε γωνιά της Γης και να ανακαλύψω νέες γεύσεις. Μάλιστα, έλεγα ότι αν δεν γινόμουν μάγειρας, θα γινόμουν φωτογράφος, έχοντας πάντα στο μυαλό μου την αφορμή για ταξίδια. Η πραγματική μου αγάπη βρισκόταν στη γεύση των φρέσκων φρούτων, στις μυρωδιές των μεσογειακών μπαχαρικών και στους ήχους των ακονισμένων μαχαιριών. Κάπως έτσι πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη μαγειρική».

Mετά το τέλος του MasterChef και τη νίκη του, ο Άκης υπήρξε τηλεοπτικός σεφ στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μέχρι και το 2014.



Από το 2014 έως το 2016, ο Πετρετζίκης παρουσίαζε στο MEGA την καθημερινή εκπομπή Κάν’ το όπως ο Άκης ενώ παράλληλα ο Άκης δημιούργησε το Kitchen Lab, το επιτυχημένο κανάλι του στο Youtube, εκπομπή η οποία έγινε και τηλεοπτική ενώ ο λογαριασμός του Πετρετζίκη στο Instagram είναι ένας από τους πιο πετυχημένους στην Ελλάδα με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers.

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του 37χρονου Άκη, είναι η οικογένειά του και τα κουφέτα έρχονται προσεχώς. Δες τα stories παρακάτω.