Νέος γάμος στο Hollywood! Η Lena Dunham παντρεύτηκε τον Luis Felder - Ένα story πρόδωσε τον γάμο

Ιωάννα Τζανή
Νέος γάμος στο Hollywood! Η Lena Dunham παντρεύτηκε τον Luis Felder - Ένα story πρόδωσε τον γάμο

Ένα τραγούδι «πρόδωσε» τον μυστικό γάμο τους!

Η Lena Dunham είναι πλέον παντρεμένη και όσο κι αν προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό, τίποτα δε μένει κρυφό στο Hollywood!

Η δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «HBO Girls» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί μερικούς μόλις μήνες σύντροφό της, Luis Felder, και το γεγονός επιβεβαίωσε μια πηγή στο αμερικανικό PEOPLE. Το χαρμόσυνο γεγονός συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο, και παρόλο που οι δυο τους δε θέλησαν να το μοιραστούν με τους fans τους, εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτούς!



Girls: Πέντε μαθήματα ζωής που μας δίνουν τα κορίτσια της Lena Dunham

Το τραγούδι που τους «πρόδωσε»

Ο 35χρονος σύζυγος – πλέον – της διάσημης ηθοποιού είναι αυτός που… ευθύνεται για την αρχική αποκάλυψη του μυστικού τους γάμου. Η χαρά τους μάλλον δεν τον άφησε να συγκρατηθεί, και ο ίδιος ανέβασε σε instastory νωρίς το πρωί της Κυριακής, το τραγούδι «This Will Be Our Year» του συγκροτήματος The Zombies, βάζοντας emojis με καρδιές και εξωγηίνους.



Το PEOPLE επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Luis Felder, εκείνοι όμως δεν έδωσαν καμία απάντηση.

Το love story που οδήγησε σε γάμο

Η 35χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον περασμένο Απρίλιο σε συνέντευξή της στο New York Times, τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι βγαίνει με τον μουσικό.

«Έχουν περάσει μερικοί μήνες. Νιώθω πραγματικά τυχερή», είπε τότε, αποκαλώντας τον αγαπημένο της «το σπουδαιότερο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ».

Τον Ιούνιο, η Lena Dunham αισθάνθηκε ακόμη πιο άνετα με τη νέα της σχέση και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών του ζευγαριού, με αφορμή τα γενέθλια του Felder.

«Feliz Cumpleanos Luis. Όταν ήμουν νεογέννητο τριών εβδομάδων στο κέντρο του Μανχάταν, δεν είχα ιδέα ότι ένα μωρό γεννιόταν στην Αγγλία (Γουίντσεστερ, όχι λιγότερο!), το οποίο θα έμπαινε στη ζωή μου - φορώντας πράσινη κουκούλα - και θα άλλαζε τόσες πεποιθήσεις που είχα για εμένα και τον κόσμο», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CP5o22OrMva/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε:

«Όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σου - δημιουργικά, συναισθηματικά, τυχαία - είναι τυχεροί. Αλλά είμαι η πιο τυχερή από όλους».

Η Lena Dunham ολοκλήρωσε την αφιέρωση στον αγαπημένο της με στίχους από το τραγούδι «This Will Be Our Year» των Zombies, το ίδιο τραγούδι με αυτό που ανέβασε και εκείνος, υποδηλώνοντας τον γάμο τους. «Η ζεστασιά της αγάπης σου είναι σαν τη ζεστασιά του ήλιου και αυτή θα είναι η χρονιά μας, άργησε πολύ να έρθει. Χρόνια πολλά, Lulu».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, τον Αύγουστο, όταν παρευρέθηκε στο Sundance Film Festival του Λονδίνου. Ο Luis Felber δεν άφησε στιγμή την Dunham από την αγκαλιά του, ενώ οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν την ώρα που της έδινε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.


https://www.instagram.com/p/CUTqDiFlRd7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία σχέση της Lena Dunham ήταν με τον μουσικό παραγωγό και στιχουργό Jack Antonoff. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2018, μετά από τουλάχιστον πέντε χρόνια σχέσης.

Cover photo: @lenadunham