GNTM: Το golden pass, η sexy φωτογράφιση και οι κόντρες λίγο πριν τους Τοπ 20 παίκτες

Ιωάννα Τζανή
GNTM: Το golden pass, η sexy φωτογράφιση και οι κόντρες λίγο πριν τους Τοπ 20 παίκτες

Ξεκινάει η δεύτερη φάση του bootcamp.

Το GNTM έχει επιστρέψει δυναμικά στις ζωές μας και τα πρώτα επεισόδια έχουν καταφέρει να μας καθηλώσουν. Το σκεπτικό του να συμμετέχουν και αγόρια στο reality μόδας κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, και έτσι θα δούμε και φέτος να διαγωνίζονται δίπλα στα κορίτσια, διεκδικόντας τον τίτλο του επόμενου Greece's Next Top Model!

GNTM: Οι κερδισμενοι του ID catwalk, το bootcamp, οι χαμένες wild card και το έξαλλο Twitter

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Στο τελευταίο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την τελευταία οντισιόν των επίδοξων μοντέλων, αλλά και την πρώτη φάση του bootcamp, που ήταν το ID Catwalk. Η wild card... μπήκε στο παιχνίδι, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Με αυτή την κάρτα, οι κριτές είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη για το «όχι» που είπα σε κάποιον διαγωνιζόμενο και να του δώσουν τελικά την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση.


https://www.instagram.com/p/CUGR7G4qBtI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο στο ID Catwalk μόνο ένας διαγωνιζόμενος από εκείνους που έλαβαν wild card κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στην πασαρέλα, και αυτός ήταν ο Γιάννης Ψιψιλής.

Η δεύτερη φάση του bootcamp είναι εδώ

Το εντυπωσιακό ID Catwalk οδηγεί τους 41 top υποψήφιους του GNTM 4 στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση. Μια πολύ πρωτότυπη φωτογράφιση θα έλεγα, που παρόμοια δεν έχουμε ξαναδεί!

gntm1

Η απαιτητική φωτογράφιση:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργος Καράβας, αναπαριστούν μια διάσημη σκηνή καλοκαιρινού φλερτ, βγαλμένη μέσα από αγαπημένες εφηβικές ταινίες. Το concept μας ταξίδεύει στην εποχή που το να τραβήξεις το βλέμμα του γείτονα δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ένα κλικ στο Instagram. Για να το καταφέρεις αυτό, το πλύσιμο του αυτοκινήτου αποτελούσε την τέλεια πρόφαση για μια αθώα πρόκληση. Μπαίνοντας στον αντίστοιχο ρόλο, τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, έχοντας πάντα την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών και του coach τους.



Το golden pass, η σέξι φωτογράφιση και το τελικό top20

Πριν από τη δοκιμασία, η ανακοίνωση του φετινού golden pass δημιουργεί έναν σχετικό αναβρασμό, με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες να βγαίνουν στο προσκήνιο. Το φετινό GNTM αδιαμφισβήτητα πρόκειται να μς χαρίσει επικές στιγμές για ακόμη μια χρονιά!

«Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της φωτογράφισης, που έχει ως βασικό ζητούμενο τις σέξι πόζες και το λάγνο βλέμμα. Σε αυτό το νεανικό παιχνίδι, πολλοί είναι αυτοί που θα μας «δροσίσουν» με το sexiness που θα βγάλουν, άλλοι πάλι θα τα κάνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά... μούσκεμα, με τον φωτογράφο Παναγιώτη Σιμόπουλο να μην καταφέρνει καμία καλή λήψη τους.

gntm2

Ύστερα από πολύωρες auditions και δοκιμασίες, η τελική φάση, που θα ορίσει τους top20, ολοκληρώνεται και οδηγεί τους υποψηφίους σε ένα ακόμα ατμοσφαιρικό και γεμάτο αγωνία Green Mile. Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, έχουν δει όσα χρειάζονται για την ετυμηγορία τους, που θα προκαλέσει τόσο χαρά όσο και μεγάλες απογοητεύσεις. Αυτό είναι όμως το GNTM: ένας fashion διαγωνισμός στον οποίο μόνο 20 επίλεκτα μοντέλα έχουν θέση!