Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!

Στο δεύτερο επεισόδιο αλλάζει η ζωή όλων των πρωταγωνιστών.  

Αν μείνατε κολλημένοι στον καναπέ σας για να δείτε την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς (μέχρι και η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που έπαιζε πέρυσι στον δεύτερο κύκλο, είδε το πρώτο επεισόδιο) πήρατε μια μικρή (γλυκόπικρη) γεύση για όσα θα επακολουθήσουν. Να σε ενημερώσουμε λοιπόν πως στις «Άγριες Μέλισσες» την Τρίτη το βράδυ, θα έχουμε καταρχάς προετοιμασίες γάμου, αφού ο Μελέτης ζητά το χέρι της κόρης του Ακύλα, συναντήσεις που σοκάρουν, αφού στο κατώφλι της Λενιώς πάει ο Μεγαρίτης και μια κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Λάμπρος για να χωρίσουν προσωρινά, γιατί έτσι μόνο πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει την πλεκτάνη εναντίον του.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες (video)

Τι κρύβει η Ζωή;

Ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση της κόρης του Κορίνας με τον Μελέτη και εκείνος θα ζητήσει το χέρι της. Φυσικά και είναι σύμφωνος, αλλά η μητέρα της Ζωή έχει αντιρρήσεις. Οι οποίες ωστόσο θα μπουν στο περιθώριο όταν η μικρή την απειλήσει ότι θα αποκαλύψει το μυστικό της για τις επαφές που είχε με τον Κωνσταντή. Η Κορίνα Μεγαρίτη θα μας θυμίσει αρκετά τον περσινό δύστροπο χαρακτήρα της Σοφούλας σε αυτό το επεισόδιο!


https://www.instagram.com/p/CUVsnuDAt3o

Ο Μελέτης γίνεται πια φίλος με τον μελλοντικό πεθερό του αλλά παραμένει το δεξί χέρι του Δούκα. Αυτός θα είναι ο σύνδεσμος για να έρθουν οι δύο άντρες κοντά. Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει την φυλακή ο Δούκας. Οι δύο...κακοί θα ενωθούν και πολλές συμφορές έρχονται και πάλι στο Διαφάνι!


https://www.instagram.com/p/CURiU_CKk9g

Η Κορίνα δεν θέλει τα φαντάσματα του παρελθόντος του Μελέτη να στοιχειώσουν και την δική της ζωή. Την είδαμε άλλωστε να τον πείθει να βγάλει τις φωτογραφίες από το σπίτι. Και μάλλον όπως ακούσαμε σήμερα και στο Πρωινό, αυτός ο αρραβώνας σύντομα κινδυνεύει να διαλυθεί. Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα με τα πρώτα πλάνα του δεύτερου επεισοδίου και από την προσπάθεια που γίνεται για να πιέσουν τον Λάμπρο να παραδεχτεί κάτι που δεν είναι!



Ο κατήφορος του Κωνσταντή και η επίσκεψη του Δούκα στα παιδιά του

Ο Κωνσταντής έχουμε καταλάβει ήδη ότι βιώνει ένα αδιέξοδο. Δυστυχισμένος στην προσωπική του ζωή με μόνη παρηγοριά την... γάτα του (που έγινε ήδη trend στο twitter) ενώ επαγγελματικά έχει δημιουργήσει πολλά χρέη τα οποία αντιλαμβάνεται ο Νικηφόρος. Ξανά θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει, γιατί όπως βλέπουμε ήδη από το πρώτο επεισόδιο, τα δύο αδέλφια, έχουν αφήσει τις παλιές τους κόντρες στο παρελθόν. Η μαμά Μυρσίνη κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τα παιδιά της να μην καταθέσουν κατά του πατέρα του και μέχρι και ο Δούκας θα κάνει εμφάνιση-έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο των γιών του. Τα νεύρα του Κωνσταντή χτυπάνε κόκκινο!

konstantis

Η μόνη καλή στιγμή του θα έρθει όταν βρεθεί τυχαία με τη Δρόσω μετά από καιρό. Αλλά φαίνεται πια ότι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Για....αρκετά επεισόδια ακόμη θα τους βλέπουμε χώρια. Τέτοιος έρωτας υπάρχει περίπτωση να σβήσει; Λίγο δύσκολο....


https://www.instagram.com/p/CUKYvQcovXe

Ο Λάμπρος φεύγει στο βουνό

Με τους φίλους τους από όλο το χωριό να είναι στο πλευρό τους, η Ελένη και ο Λάμπρος αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Δεν ξέρουν ακόμη ότι αυτός ο κάποιος είναι ο Ακύλας και ως καλύτερη λύση αποφασίζουν να κρυφτεί για λίγο διάστημα στο βουνό ο Λάμπρος όπου βρίσκεται και ο Προκόπης με τους συντρόφους του. Η Ελένη βυθίζεται στην θλίψη και την αγωνία. Από την άλλη πλευρά ο Ζάχος, την πιέζει αφόρητα να μάθει που κρύβεται. Παρόλο που εκείνη δεν του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, της ξεφεύγει και λέει πως πήγε στο βουνό. Λάθος κίνηση Ελένη. Ο Μπάμπης Βαμβακάς θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει τον δάσκαλο στο βουνό χωρίς να το ξέρει βέβαια ο πατέρας του. Δεύτερο λάθος γιατί ούτε και εκείνος θα γλιτώσει εύκολα.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η κατάθλιψη του Δούκα, το μένος του Ακύλα και τα… τουρσιά της Ελένης!

'Ηρθε η ώρα να βρεθούν απέναντι

Δεν της έφταναν τα νέα βάσανα με τον Λάμπρο, τώρα έρχεται και η συνάντηση με τον Ακύλα να της δημιουργήσει μια περίεργη διαίσθηση. Εκείνος βρίσκεται ξαφνικά στο κατώφλι της για να δει το μέρος που έχασε την ζωή του ο αδελφός του Αχιλλέας. Εκείνη πάλι καταλαβαίνει πως βρίσκεται σε έναν κίνδυνο που ακόμη δεν μπορεί να προσδιορίσει. Ελένη, ο Βόσκαρης και ο Δούκας δεν ήταν τίποτε μπροστά στον Ακύλα! Φυλάξου! Kαι όπως είπε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος μια μέρα πριν την πρεμιέρα της σειράς, όλοι οι σχέσεις δυσκολεύουν στον τρίτο κύκλο.



Και δεν έχουν ακόμη επιστρέψει η Βιολέτα και η Πηνελόπη. Που έχουν χάσει και οι δύο τους αγαπημένους τους συζύγους και αυτό δεν το ξεχνούν εύκολα. Θέλετε να το πείτε εκδίκηση, θέλετε να το πείτε δικαίωση, αυτές οι δύο θα είναι οι μόνες που θα τα βάλουν με τους εχθρούς τους μέχρι το τέλος!

#τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Πρεμιέρα και ο Σασμός έβλεπε Μέλισσες

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την οποία γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες και φέτος ενσαρκώνει την Αργυρώ στον Σασμό, έστειλε ευχές για καλή επιτυχία στους συναδέλφους της.



Η ηθοποιός δημοσίευσε και Insta story, στο οποίο παρακολουθεί το πρώτο επιεσόδιο από τις Άγριες Μέλισσες, παρότι ο Σασμός παίζει απέναντι από τη σειρά του ΑΝΤ1 για λίγη ώρα και η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε στο story αυτό, ευχαριστώντας τη Φαμέλη.